Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki rendszeresen azt hangoztatja fiúk társaságában, hogy "A csont a kutyáknak való! "?

Figyelt kérdés
A testalkatára célozva.
2016. jan. 10. 12:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
ja meg még annyit, hogy szerintem az sem normális, hogy mindenki ennyire érzékenyen vesz egyes dolgokat. miért ne lehetne nevén nevezni a dolgokat? ha valaki kövér, akkor mondjuk ki hogy kövér. ha valaki sovány, mondjuk rá azt hogy sovány. csak megvan mindennek a helye és ideje.
2016. jan. 10. 14:56
 22/32 anonim ***** válasza:
Semmit. Egyrészt valószínű, akkor így is gondolja. Másrészt pedig ezzel IS szeretné egy kicsit az önbizalmát növelni, mert egyértelmű, hogy ha gyakran fennhangon hangoztatja ezt a gondolatmenetét, akkor azt épp azért teszi, mert visszaigazolást vár, miszerint ez tényleg igaz....
2016. jan. 10. 14:58
 23/32 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem senki nem gondolta azt, hogy mindenki, aki el van hízva, szemétláda, mivel a szituációt tárgyaljuk, hogy adott egy lány, aki a fiúk társaságában ezt szokta hangoztatni rendszeresen. És ez így már viszont bunkóság a részéről. És mivel én ilyet még nem tapasztaltam vékony emberektől (hiszen ki az a hülye, aki a saját testalkatáról ilyen véleménnyel van), feltételezem, hogy van rajta némi fölösleg (hogy mennyi, azt nem tudom).

Én fogyásra vagyok hajlamos, és voltam sovány is, életmódváltással normál szintre hoztam magam, és az egészségem is sokat javult, de bizony én is megkaptam a hasonló rosszindulatú jelzőket, és rosszul esett, szóval a minimum, amit az ilyen emberre mondok, az, hogy nincs benne empátia, de ha még rendszeresen is csinálja, akkor bunkó, és talán még irigy is azokra, akiket gúnyol, csak így palástolja.

De van a haveri körömben túlsúlyos is, akivel nincs ilyen probléma, mert nem viselkedik így.

2016. jan. 10. 14:58
 24/32 anonim ***** válasza:
47%
Nem a szavak kimondásával van a baj, hanem hogy automatikusan hozzá van rendelve, hogy kövér = rossz. ez olyan mint a "régi" ami csak rosszat jelenthet, az új pedig csak jót... Vagy alacsony = "rossz" meg még egy csomó dolog van amihez automaikusan társítanak negatív felhangot. Pl: kövér, alacsony, szegény, régi, konzervatív...
2016. jan. 10. 14:59
 25/32 anonim ***** válasza:

Ez az ismerősöd az akit ledagadtoznak mikor nem látod... Persze, hogy kussol, ha olyan a természete be is zárkózik a házába és nem is nagyon jön ki többé.

2016. jan. 10. 15:00
 26/32 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként én is úgy gondolom, hogy a teltebb alkat (nem a kövérségre gondolok) sokkal vonzóbb, szebb, mint a sovány, vékony, átlag. És nincs képzavarom, ugyanis nekem nem a média, nem a tömeg fogja megmondani mi a szép és mi a tuti! Tudom, hogy sok a birka, de én már csak azért sem fogok soha beállni a sorba bégetni...

Ettől függetlenül nem ócsárolok senkit sem a súlya alapján, hiszen ennél nagyobb gyökérséget nehezen lehetne kitalálni. Ellenben tudjuk, hogy az emberek java előszeretettel minősíti negatív értelemben a társait, csak azért, mert épp neki nem tetszik.

Sőt, hangoztatni sem szokásom úton útfélen az ízlésem, de ettől függetlenül nem tagadom sehol sem.

2016. jan. 10. 15:03
 27/32 anonim ***** válasza:

"Másrészt pedig ezzel IS szeretné egy kicsit az önbizalmát növelni, mert egyértelmű, hogy ha gyakran fennhangon hangoztatja ezt a gondolatmenetét, akkor azt épp azért teszi, mert visszaigazolást vár, miszerint ez tényleg igaz...."

szerintem pont ez a bosszantó benne. attól érzi jól magát, hogy másokat szaroz le. azzal akar önbizalmat szerezni, hogy másokét lerombolja.

a kövérség nem is jó semmilyen szempontból, mert nem egészséges. egy betegség nem lehet nem rossz. ha valakin egy kis felesleg van az persze nem tartozik ide, csak az aki tényleg kövér. az igazi kövérség csak beteg embereknek vonzó. van is ilyen műsor, amikor a férfi vagy a nő betegesen eteti a párját, mert attól izgul fel. igaz hogy a másik már járni se tud, de nem baj. :D

csak a pofátlan beszólásokkal van baj.

2016. jan. 10. 15:08
 28/32 anonim ***** válasza:
# 25 Időpont ma 15:00 - Vagyunk olyan viszonyban, hogy elmondaná, és el is mondhatná, és tudja, hogy mellette állok, és ezen a barátságunk nem múlik, szóval nincs oka rá, hogy besavanyodjon.
2016. jan. 10. 15:08
 29/32 anonim ***** válasza:
Azokkal kellene még itt elbeszélgetni akik az itteni csajok képeire rögtön üvöltik, hogy dagadt meg minden, aztán megnézem... És tök átlagos. Van hogy még vékony is. De rögtön megy az ajvék, hogy úristen ez de sok meg minden... Ezenek mi a "jó"?
2016. jan. 10. 15:19
 30/32 anonim ***** válasza:
ja amúgy, ezen az oldalon tényleg sose elégedettek senki alakjával. :D írják hogy még kicsit innen fogyj, kicsit ott izmosodj, és akkor jó csaj leszel meg jó alakod lesz. :D kíváncsi lennék hogy azoknak a válaszolóknak mennyire tökéletes a testük, mikor jöhettek össze egy olyan jól kinéző lánnyal. mondjuk én nem veszem komolyan a válaszokat, nem gondolom hogy a valóságot tükrözné az oldal, de azért vicces.
2016. jan. 10. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!