Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beszélni is alig tudok a társaságában?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel ha beszélek, semmi sem jut az eszembe. Amúgy sincs Nála túl sok esélyem, így meg biztos nem is lesz. Mit tehetnék? A válaszokat köszönöm!2013. ápr. 17. 16:08
1/4 anonim válasza:
Gyakorold a lányokkal való kommunikációt olyan lányokkal, akik nem jönnek be neked.
2/4 anonim válasza:
Nem is feltétlen a férfiak kommunikációjával akadnak gondok. Én nekem nagyon jó beszélőkém van mások szerint, és magam szerint is, ám van, hogy kommunikálni próbálok egy-egy lánnyal, de ül kukán. Itt szimplán csak arról van szó, hogy képtelenek beszélgetni ők. Be vannak fordulva a saját kis világkba és azt várják, hogy nyűgözd le őket. :D Én ilyenkor kalap-kabát felállok és megmondom, hogy bocsi, de nem erőltetted meg magad, szia :D
3/4 anonim válasza:
2.! Jól megmondtad. Így kell azt. :)
Ha nem erőlteti meg magát azzal, hogy felhoz vmi témát vagy kérdezzen vmit akkor úgy veszem, hogy nem érdeklem és ott hagyom.
4/4 Pityupocse válasza:
olyan lányokkal hiába gyakorolsz akik elméletben nem jönnek be, mert akkor úgy állsz hozzá, hogy nem baj ha baromságot is csinálok, úgysem veszítek semmit. Persze ha az összes lánnyal nehezen megy a társalgás akkor valahogy mindenképp el kell kezdeni, de pl csinos lányokon is gyakorolhatsz, mondjuk fb-n, 1-2 kudarcot követően lehet pont ott találod meg azt akivel azonos az érdeklődési körötök, és ő fog végig kérdezni, és sztorizgatni, te meg csak elmés megjegyzéseket kell tegyél, és máris megvan a kosár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!