Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Halálosan szerelmes vagyok egy lányba az osztályból, aki szerelems egy másik fiúba de a fiú azt mondja hogy neki nem tetszik a lány.Pedig biztosan.De úgy vettem észre, hogy én is tetszem a lánynak.De belé szerelmes jobban.Ha elveszíteném a lányt vagy más karjaiban látnám nem tudom mit tennék.Mit csináljak?
2010. márc. 26. 13:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
egyébként nagyon jól ismerjük egymást a lánnyal.
2010. márc. 26. 13:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Most arra kell válaszolnunk, hogy ha meglátod a lányt más karjában, akkor mit csinálj?
2010. márc. 26. 13:05
 3/12 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha elmondanad neki is ezt?...hmm?...de most komolyan...szerintem beszelj vele....ha ennyire jol ismeritek egymast, szerintem mindkettotoknek jo megoldast tudtok talalni...:)
2010. márc. 26. 13:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Legyél vele őszinte!
2010. márc. 26. 13:44
 5/12 A kérdező kommentje:
De félek neki megmondani.Ez a kár.
2010. márc. 26. 18:25
 6/12 anonim válasza:

Fiú vagy nem??

akkor meg hívd félre egy kicsit vegyél egy nagy levegőt és mindent mondj el neki!!lehetséges hogy te is tetszel neki!!ne légy félénk..rem segitettem :)

2010. márc. 26. 19:30
 7/12 anonim ***** válasza:
mondd meg neki. vagy hívd el valahova. külömben sosem lesz semmi. mikor odamennél hozzá, de nagyon félsz és elmenekülnél akkor gondolj arra hogyha ezt most nem teszed meg sosem lesz semmi. és tényleg
2010. márc. 28. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Gondold el melyik a rosszabb:

az hha beégsz,pár napig fog rá emlékezni

vagy az,hogy soha nem kérdezed meg,de lehet,hogy bejösz neki és járnátok

2010. márc. 28. 12:14
 9/12 A kérdező kommentje:
de mivan ha tetszik neki a másik fiú is?meg kéne előznöm egy vallomással?
2010. márc. 28. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:

igen.

ne félj, nem fog megenni és ha nem beszélsz vele, akkor NEM LESZ SEMMI

2010. márc. 28. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!