Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért élem bele magam egyből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élem bele magam egyből, hogy össze fogok jönni azzal, akivel randizok?

Figyelt kérdés
Sajnos mindig túl hamar beleélem magam a dolgokba, emiatt általában elrontom az összes alakuló kapcsolatom. Minden fiúról, akivel találkozom, azt képzelem, hogy együtt leszünk. Múltkor is randiztam egy fiúval, azt hittem, hogy tök jó minden, ő is mondta, hogy jól érzi magát velem, de azóta nem keres és engem ez mindig nagyon megvisel. Maximum 3-4 találkozásig szoktam eljutni a fiúkkal, utána mindnek alább hagy a lelkesedése vagy csak tartaléknak keres meg hónapokkal később. Tudni kell rólam, hogy eleinte csendesebb, visszafogottabb szoktam lenni, picit nehezen oldódom fel idegenek társaságában, talán ez lehet az oka. :( 20/L
2016. jan. 8. 00:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretethiány miatt. Legalábbis én úgy gondolom ez az oka.
2016. jan. 8. 00:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, ennek van valóságalapja..
2016. jan. 8. 00:21
 3/14 anonim ***** válasza:
3-4 tök jó randi után? Nem értem a logikát. Még ha az első után lépnének le...
2016. jan. 8. 00:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Volt már olyan, hogy az első után léptek le, 3-4 a maximum.
2016. jan. 8. 00:23
 5/14 Interferencia ***** válasza:
Na most ennek a kérdésnek köszönhetően döbbentem rá arra, hogy nem sokkal ezelőtt én is pont ilyen voltam ellenkező neműként, de ma már nagyon nem.
2016. jan. 8. 00:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Hogy változtattál ezen?
2016. jan. 8. 00:25
 7/14 Interferencia ***** válasza:
Azt érzékeltem, hogy ez így nem egészen normális, de maga a változás nem volt szerintem tudatos.
2016. jan. 8. 00:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Gyanítom, még tapasztalatlan vagy. :)
2016. jan. 8. 00:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Volt már komoly kapcsolatom, de azért annyira tapasztalt valóban nem vagyok.
2016. jan. 8. 00:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Érdekes. Mi az első találkozás után konkrétan összejöttünk. Már úgy mentünk haza (egy darabig közös úton), hogy együtt vagyunk. Más barátom nem is volt, így más tapasztalatom nincsen. Szerintem nem probléma ha beleéled magad.
2016. jan. 8. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!