Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire véljem, hogy a srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem, hogy a srác, akivel pár hete randizok, már azzal viccelődik, hogy a felesége leszek és a közös gyerekeink is emlegeti?

Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Arra, hogy irass fel fogamzásgátlót! :D
2015. nov. 13. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:

hát ez... lehet ő tényleg csak viccnek szánja, de szerintem ez sok

főleg pár hét után

2015. nov. 13. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
A vicc, hogy amikor egy nekem tetsző lányon gondolkodom, mindig magam mellé képzelem feleségként, gyerekekkel. Ja hogy még nem voltam randin? Talán ezért? :D 21/F
2015. nov. 13. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt. Hány gyerek, milyen házunk lesz, hogy s mint lesz minden... Már nem is beszélünk. Kezdeti fellángolás okozta izgalom következménye is lehet. L
2015. nov. 13. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolatnak úgy áll neki,hogy az a lány lesz az igazi és nem kell tovább keresgélnie.Elméletben miért ne játszadozhatna el a gondolattal?Ha téged ez annyira zavar akkor biztosan nem te vagy számára az a lány.Jobb ha időben rájön erre.
2015. nov. 13. 21:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Rózsaszín köd.
2015. nov. 13. 21:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, csak furának gondolom. :)
2015. nov. 13. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fura,kíváncsi a reakciódra.Ha mereven elzárkózol előle akkor nincs értelme tovább ismerkednie veled.Ki akarja szűrni azokat a lányokat akik csak könnyű pár hónapos kalandra vágynak.
2015. nov. 13. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Tetszel neki. Manipuláció. A hiúságodra hat. Meg akar fogni. Azt akarja elérni, hogy meghatódj ezen, meg terelgetni az ő írányvonala felé. Meg vélheted szexnek is.
2015. nov. 13. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez rendben van mi két hónapja vagyunk együtt a párommal mindketten szeretjük a rock zenét és szoktunk azzal viccelődni, hogy na majd a gyerek is ott fog headbangelni a rácsos kiságyban. Ez csak felfogás kérdése. Nekem teljesen okés, hogy tervezgetem a jövőmet azzal akivel együtt vagyok, mert szerintem ez természetes. Ha minden klappol úgyis bekövetkezik a dolog, ha meg nem hát elválnak útjaink. Ettől még nem jelenti azt hogy én egy mániákus ember vagyok és rögtön két randi után bevállalnék egy gyereket az aktuális partneremmel, hisz mindennek meg van a maga ideje. Szerintem ne rágd nagyon magad rajta, vagy ha tényleg zavar hát mondd meg neki, hogy szerinted azért még korai ilyesmivel viccelődni. A jó kapcsolatok alapja a kommunikáció akivel nem lehet ilyesmit megbeszélni az nem is való kapcsolatra :)
2015. nov. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!