Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van ez a srác, és nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ez a srác, és nem tudom mit tegyek. Könyörgöm, segítség?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy két hónapja megismertem egy srácot egy telefonos app-en, egy hónapig dumáltunk sokat, minden nap, aztán betegség miatt, csak egy hónap után tudtunk találkozni, de akkor nagyon jó volt, végig nevettünk, én úgy éreztem, hogy a szavakkal flörtöl, meg a szemembe néz, de nincs fizikai kontakt, csak puszival köszöntünk. Ezután is nagyon sokat beszéltünk neten egy pár napig, közben elmondta, hogy minden maga felé irányuló dicséretet szarkazmussal tálal, mert, hogy egyáltalán nem hiszi, hogy ő olyan. Ja és ezelőtt kiderült, hogy egyszer nagyon durván megcsalták és kidobták. Elhívtam második találkozóra, egyből igent mondott, moziban voltunk, ahol aztán szintén semmi fizikai kontakt, épphogy összeért a vállunk, de ugyanolyan jófej és kedves volt, mint mindig, sőt én nem voltam a toppon, és ez sajnos érződött is a reakcióimon is :/ Utána sétáltunk egy kicsit, és azt mondta, hogy ő aztán nagyon szerethető, a legszerethetőbb ember, ami ugye szarkazmus, ergó nem gondolja így. Búcsúzáskor megint csak két puszi az arcra, jó utat, jó légy, majd még beszélünk(ami picit úgy érzem azt jelenti, hogy többet nem). Na mármost nagyon tetszik nekem, mert érzek egy mentális kapcsolatot vele, amit nagyon ritkán tapasztalok emberekkel, de ő érzelmileg zárkózottnak tűnik, és az a baj, hogy én is igencsak az vagyok. Mégis mitévő legyek? Nem akarom elijeszteni sem.
2015. okt. 30. 07:59
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Legyél nyitottabb. Fogd meg a kezét, öleld át, hajolj hozzá közel, és lépni fog. Ennyit megtehetsz, vagy várhatsz egy tapasztakt pasit aki jó keményen megdug majd lepattint a pitsába. :)
2015. okt. 30. 08:05
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

kezdeményezd te a fizikai kontaktust, persze ne legyél túl rámenős, de szerintem ha mindkettőtöknek megfelel akkor nem lesz ebből gond :)

22F

2015. okt. 30. 08:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, igazából lehet, hogy túlgondoltam, és csak simán nem jövök be neki, azért nincs fizikai kontakt, which is sad. :D
2015. okt. 30. 08:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából visszaolvastam, és nevetségesnek tűnik az aggodalom, mert úgy tűnik túl van mélyítve, meg előbb olvastam egy ilyesmi kérdést, amit egy srác tett fel, és azt írta, azért nem érintette meg, mert nem tetszett neki, tehát nem kell ilyen mélységekben kutakodnom, ha egyszerű a válasz.
2015. okt. 30. 08:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Ah, nem nekem való a love life, de köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. okt. 30. 08:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Vannak zárkózott fiúk, akiknek nehezebben megy a rámenősség. A te választottad még ráadásul alaposan meg is lett sebezve, hát nem csoda, hogy nehezebben szánja rá magát a dologra, esetleg ügyetlenkedik, stb. Ha többet szeretnél, te magad is tegyél érte - ahogy ezt a többiek is írták. Vagy légy még egy kicsit türelemmel felé, de add jelét, hogy tetszik neked! Bátorítsd! Mivel magam is hasonló, sőt valószínűleg zárkózottabb is voltam, mikor a feleségemmel ismerkedtem, teljesen megértem a srácot. Én ez alapján még nem temetném a dolgot.
2015. okt. 30. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Mèg mondta is, hogy tetszem neki. Aztán kiderült még egy csomó lànnyal találkozgat netről.
2015. okt. 30. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez a 62%-os beteg.

Már egy pár kérdésnél ma bizonyította

2015. okt. 30. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy tapasztalt pasi majd jó keményen megdug aztán otthagy a pitsába?

Csak nem a saját vágyaid kivetülését láthattuk?

2015. okt. 30. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:
#10 Tévedsz, a többi kérdésnél a másik énem válaszolt. :)
2015. okt. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!