Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért alakul minden ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakul minden ismerkedésem ugyanúgy? 23F

Figyelt kérdés
Miért nem jön össze komolyabb kapcsolat? Visszajelzések alapján a külsőmmel nincs baj. Nagyon jól eltudok beszélgetni lányokkal, könnyen keltek szimpátiát is bennük, de ennél többet nem, max: baráti viszony. Tény, hogy nem szoktam nyomulni, sem nyomulós dumákat lökni, de ha kölcsönös a szimpátia, ott meg is áll a dolog.
2010. márc. 25. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Próbálj flörtölni vele. Nem baj, ha nem rohanod le egyből, de azért éreztesd vele, hogy bejön neked. Bókolj neki.

21 l

2010. márc. 25. 23:59
 2/11 anonim ***** válasza:

"Tény, hogy nem szoktam nyomulni, sem nyomulós dumákat lökni..."

Na ez a baj.Húzod az időt, bekerülsz a friend zone-ba és onnantól vége.

2010. márc. 26. 00:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Jaja pont ez a baj, elhúzom az időt, de nem tudom hogy lehetne sem túl nyálasan, sem túl bunkón flörtölni, nem nypmulva, csak finoman éreztetni.
2010. márc. 26. 00:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor bizony te meleg vagy.
2010. márc. 26. 00:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi az építő jellegű hozzászólást, de nem.
2010. márc. 26. 00:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Probálkoz sokszor gyakorlat teszi a mestert.

Ha nem jönn össze ne búulj rögtön starolj egy másikra.

2010. márc. 26. 00:40
 7/11 anonim válasza:

Hát igen. Nekem sok fiú barátom van, aki anno ismerkedésünk elején többet akart. De én közöltem vele, hogy nem. Az tény, hogy ne húzd sokáig a beszélgetést, kérdezz rá konkrétan de mégis finoman. Aztán lesz ami lesz. Ha nem, mész tovább, ha igen carpediem!

Mondjuk én ezt úgy tudom elképzelni, ha mondjuk ültök egymást mellett, Te és a lány, mondjuk megérinted a lábát, vagy a kezét. szóval egy kicsit éreztesd, hogy többet akarsz. Ez még annyira nem rossz. Mert Én ilyen esetben vagy elhúzódom, elpirulok és felállok és elmegyek ,vmi ürügyet keresek.(vagy társaságon belül valaki mással is elkezdek beszélni zavarottságomban) és akkor már tudod, hogy ez sztornó.

21/L

2010. márc. 26. 00:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell nyomulni, nem kell szövegeket nyomni, túl átlátszó..

Egy visszafogottabb lányt inkább elijesztesz ezzel..

Egyszerűen azzal keltsd fel a figyelmét, hogy van saját életed és határozott véleményed és hiszel magadban és legyen benned valami férfias ami megfogja a nőt benned.

2010. márc. 26. 01:01
 9/11 anonim válasza:

Legyél határozott és magabiztos oltogasd a csajokat bokolgass "füzzed őket" picit vigyázni kell mert sok csaj van úgy, h barátként tekint rád.. Ez egy badarság pasi és nő közt nincs barátság csak felszínes ameddig az egyik nem akar többet a másiktól..

Tény, hogy nem szoktam nyomulni, sem nyomulós dumákat lökni, de ha kölcsönös a szimpátia, ott meg is áll a dolog. ITT VAN ELÁSVA A DOLOG hát ne várd h egy nő fog téged felszedni :) tegyél érte legyél férfi tökös

2010. márc. 26. 02:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Legyél magabiztos. Tudom, hogy frázis, de úgy vettem észre, hogy tényleg észreveszik a lányok, ha egy fiú bizonytalan, sőt sokszor még azt is bizonytalanságnak veszik, ami nem az (mondjuk a te sesetdben elhúzod, mert gondolom meg akarod ismerni). Emellett próbálja hamar fizikai kontaktust teremteni (fogd meg a kezét, simíts végig a karját, valami, amiből lejön, h nem csak jó beszélgetőpartner, de tetszik is). Ja és az sem árt, ha bókolsz (és most nem ilyen "elvesztem a szemeidben" típusú nyálas közhelyekre gondolok, hanem kiszúrsz valamit, ami tetszik rajta, és ezt a tudomására adod).
2010. márc. 26. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!