Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakul minden ismerkedésem ugyanúgy? 23F
Próbálj flörtölni vele. Nem baj, ha nem rohanod le egyből, de azért éreztesd vele, hogy bejön neked. Bókolj neki.
21 l
"Tény, hogy nem szoktam nyomulni, sem nyomulós dumákat lökni..."
Na ez a baj.Húzod az időt, bekerülsz a friend zone-ba és onnantól vége.
Probálkoz sokszor gyakorlat teszi a mestert.
Ha nem jönn össze ne búulj rögtön starolj egy másikra.
Hát igen. Nekem sok fiú barátom van, aki anno ismerkedésünk elején többet akart. De én közöltem vele, hogy nem. Az tény, hogy ne húzd sokáig a beszélgetést, kérdezz rá konkrétan de mégis finoman. Aztán lesz ami lesz. Ha nem, mész tovább, ha igen carpediem!
Mondjuk én ezt úgy tudom elképzelni, ha mondjuk ültök egymást mellett, Te és a lány, mondjuk megérinted a lábát, vagy a kezét. szóval egy kicsit éreztesd, hogy többet akarsz. Ez még annyira nem rossz. Mert Én ilyen esetben vagy elhúzódom, elpirulok és felállok és elmegyek ,vmi ürügyet keresek.(vagy társaságon belül valaki mással is elkezdek beszélni zavarottságomban) és akkor már tudod, hogy ez sztornó.
21/L
Szerintem nem kell nyomulni, nem kell szövegeket nyomni, túl átlátszó..
Egy visszafogottabb lányt inkább elijesztesz ezzel..
Egyszerűen azzal keltsd fel a figyelmét, hogy van saját életed és határozott véleményed és hiszel magadban és legyen benned valami férfias ami megfogja a nőt benned.
Legyél határozott és magabiztos oltogasd a csajokat bokolgass "füzzed őket" picit vigyázni kell mert sok csaj van úgy, h barátként tekint rád.. Ez egy badarság pasi és nő közt nincs barátság csak felszínes ameddig az egyik nem akar többet a másiktól..
Tény, hogy nem szoktam nyomulni, sem nyomulós dumákat lökni, de ha kölcsönös a szimpátia, ott meg is áll a dolog. ITT VAN ELÁSVA A DOLOG hát ne várd h egy nő fog téged felszedni :) tegyél érte legyél férfi tökös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!