Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első tali lesz. Várom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első tali lesz. Várom az ötleteket?!

Figyelt kérdés
Most fogunk elsőnek találkozni egyik "barátommal".Ha ugy alakul,és bejövünk egymásnak, akkor komolyabb is lehet a dolog.De én nagyon parázok.Ötleteket kérnék,hogy mit vegyek fel,illetve hogy a bőrömmel mit kezdjek, mivel a pórusaim elég "tágak" vagy hogy is mondjam..az orrom miteszeresebb...és csúnya..:S kozmetikushoz már nincs időm elmenni,mivel 4-5 napig sebes leszek.3 nap múlva már tali.Kérlek segítsetek:) 15/L
2010. márc. 25. 22:44
 1/8 anonim válasza:
zacskót a fejedre és no problémo a mítesszerekkel.
2010. márc. 25. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:

igen, nem árt ha van rajtad ruha, és nem vagy tiszta miteszer!

nézd, egy amolyan kis himmihummi, meg egy kis izé, az arcodra meg tegyél egy kis bazárt.

sok sikert...

2010. márc. 25. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél fel vmi teljesen hétköznapi ruhát, és valami alig látható sminket használj. Legyen minél természetesebb az egész. Ha nagyon műanyag leszel az szerintem semmiképpen sem jó dolog.
2010. márc. 25. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, még valami! Első randin nem érdemes nagyon berúgni, és a kokaint is hagyd otthon, mert nem mindenki szereti. Inkább kérdezz rá lehet, hogy az ópiátokat kedveli. A többi meg majd jön magától...
2010. márc. 25. 22:52
 5/8 A kérdező kommentje:
....igazán köszönöm aki értelmes kommit bír írni...ezzel csak önmagát oltja.De sebaj;)
2010. márc. 25. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsi én először próbáltam tanácsot adni, de a második bejegyzést nem tudtam visszatartani.. :D De ha nem tűnt fel a válaszomban a tanács akkor sry..
2010. márc. 25. 22:57
 7/8 A kérdező kommentje:
hm.. igazán érdekes,és "vicces" a humorod..mellesleg nem tűnt fel a "tanácsod" ha lehet egyáltalán így nevezni.Nem is kellett volna írnod,de sebaj,ahogy érzed:)na bb
2010. márc. 25. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Tehát még egyszer: próbálj meg természetes emberi lényként kinézni, ne úgy mint a fiatalok legtöbbje. Ezzel egyébként ki is tűnsz a hömpölygő tömegből. A ruha legyen hétköznapi, a miteszerek miatt meg ne izgulj nagyon kis alapozó azt csá.. Inkább azzal foglalkozz, hogy mi legyen a programotok stb. Egy estét el lehet rontani ugy is ám h nincs semmi programotok csak szédelegtek, és ilyenkor inkább kezd el az ember unalmában azzal foglalkozni, hogy számolgatja a miteszereket az arcodon..
2010. márc. 25. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!