Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg magammal nem vagyok kibékülve, addig ne randizgassak, ugye?
Dehogy vannak emberek, akinek kifejezetten az önbizalom hiányos emberek jönnek be. Ilyen vagyok én is pl.
Az öntelt, nagyképű emberek mindig is taszítottak valamiért.
csak az első lépés nehéz az önbizalom kialakításánál. Ha te magaddal ki vagy békülve és ezt sugárzod több elismerésben lesz részed a másik nem részéről és az mind-mind visz feljebb téged. :)
Persze ez nem azt jelenti, hogy attól nem kezdhetsz kapcsolatot, hogy nincs önbizalmad, csak vigyázz, mert aki erre bukik lehet inkább elnyom majd és uralkodik, mint inkább felemel téged.
Nagyon fontos, hogy az ember legyen tisztában az értékeivel és az adottságaival.....ez a Nőknél valahogy sokkal jobban működik minta férfiaknál....főleg fiatalabb korban.
A lényeg, hogy nem lehetsz egyszerre mindenben jó, abban kell jónak lenned amire a partnerednek szüksége van, és ennek megfelelően kell képeznek magad. Ott kell próbálkozni ahol van esélyed és elhiszed magadról hogy jó vagy és ez majd meghozza az önbizalmadat. Soha ne mutasd egy Nő felé, hogy nem vagy elégedett magaddal, azt hagyd meg nekik. Ne sajnáltasd magad, hanem cselekedjél!!!
37F
# 6 Időpont ma 11:33 - Meg tudom cáfolni saját életemből kiindulva.
Kérdező, lehet, hogy nem randizgatással kellene kezdened, hanem barátkozni, társaságba menni, baráti kört kiépíteni, hobbicsoportba csatlakozni, aztán ha megszokod ezt a közeget, jobban ki tudsz nyílni, ha randira kerül a sor, de az is lehet, hogy 1-1 ilyen társaságban alakul ki valakivel több, mint ahogy több ismerősöm is így járt, hogy ilyen közösségből házasodott végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!