Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vágyok arra 15 évesen, hogy randizgassak?
Figyelt kérdés
Mostanában az a divat ,hogy mindenki egyből jár a másikkal ,majd pár hét és szakítanak. Szerintem ez gáz...
15/l
2013. jan. 23. 17:31
1/7 anonim válasza:
Igen, csak te. Az egész világon nincs mégegy korodbeli, aki randizna.
2/7 Pretty Ballerina válasza:
Csak te. Egyedül vagy, így rendeltetett.
3/7 anonim válasza:
Csak annyi a különbség, hogy ők járásnak hívják azt, amit te randizgatásnak. Te tisztában vagy a fogalmak helyes használatával, ők meg még nem igazán.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is, de még randizni nem igazán randiztam egy lánnyal sem, mert valahogy ahhoz nem füllik a foguk... De nyilván én vagyok rosszul beállítva a mai fiatalokhoz képest, de vannak még rendesek is. Valahol, én meg majd megtalálom őket, vagy ők engem. Ennyi :D
F17
5/7 anonim válasza:
Én is randiznék! :)
Melyik megyében laksz?
6/7 anonim válasza:
Mikor leszel 16? Én csak 17 vagyok de a 15 nekem fiatal. Ha hamar, akkor randi, kufirc, kész. Nem kell ide kapcsolat.
7/7 anonim válasza:
Nem csak te.
Amúgy én is folyamatosan láttam, hogy már 14 évesen is van valakinek barátja, akivel jár, vagy másképpen szólva randizik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!