Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerintetek hányadik randin csattanjon el a csók? Ti hányadik randin szoktatok először csókolózni?
Mostani tapasztalatom elmesélném, hátha segít. Kb. két hét beszélgetés után (írásban, szóban), találkoztunk kétszer kb 1-2 órára, vonaton. Utána beszéltünk meg első randit. Bár csók megvolt, viszont egyértelműen tudatta velem, hogy nem kellett volna. Persze kicsit kellemetlen volt, de megbeszéltük a dolgot. És tervezzük a következő randit. :)
Szóval, ha már vagytok olyan kapcsolatban, hogy meg tudjátok beszélni, és érezni, hogy lehet róla szó, akkor érdemes szerintem.
Volt, akivel csak 6. randin. Addigra már annyira akartam, hogy nagyon jó volt.
Volt, akivel az első hivatalos randi előtt...amúgy romantikus történet nagyon de
ELMONDOM: tök mindegy 1 éven belül mindkettő otthagyott :D
szerintem ennek nincs jelentősége. az egyik egyetemre ment és kinyílt a csipája, a másik külföldre és úgy érezte hogy akadály vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!