Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti szerintetek hányadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerintetek hányadik randin csattanjon el a csók? Ti hányadik randin szoktatok először csókolózni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 6. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elsőn vagy másodikon. Nő vagyok, és nem vagyok az a fajta, aki direkt kéreti magát, meg elfordul a csók elől és álszerényen ölelkezik, hogy jajj, de hát én nem vagyok olyaaaan... az más kérdés, hogy csókot kezdeményezni nem szoktam, mert szeretem, ha a férfi teszi meg az első lépést (van több dolog is, amiben kicsit konzervatívabb vagyok, pl. én szívesen megcsinálom a házimunka nagy részét egy kapcsolatban stb., szóval nemcsak azért, mert a férfira hárítok mindent). Vőlegényemmel 2. randin történt meg.
2016. jan. 7. 23:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Mostani tapasztalatom elmesélném, hátha segít. Kb. két hét beszélgetés után (írásban, szóban), találkoztunk kétszer kb 1-2 órára, vonaton. Utána beszéltünk meg első randit. Bár csók megvolt, viszont egyértelműen tudatta velem, hogy nem kellett volna. Persze kicsit kellemetlen volt, de megbeszéltük a dolgot. És tervezzük a következő randit. :)

Szóval, ha már vagytok olyan kapcsolatban, hogy meg tudjátok beszélni, és érezni, hogy lehet róla szó, akkor érdemes szerintem.

2016. jan. 10. 03:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Volt, akivel csak 6. randin. Addigra már annyira akartam, hogy nagyon jó volt.

Volt, akivel az első hivatalos randi előtt...amúgy romantikus történet nagyon de

ELMONDOM: tök mindegy 1 éven belül mindkettő otthagyott :D

szerintem ennek nincs jelentősége. az egyik egyetemre ment és kinyílt a csipája, a másik külföldre és úgy érezte hogy akadály vagyok....

2016. jan. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!