Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti szerintetek hányadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerintetek hányadik randin csattanjon el a csók? Ti hányadik randin szoktatok először csókolózni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 6. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok midnentől függ. Hány évesek vagytok, előtte ismertétek-e már egymást, stb... Így nem lehet megmondani.
2016. jan. 6. 17:13
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Elsőn.
2016. jan. 6. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Első randi végén, legkésőbb második elején.
2016. jan. 6. 17:27
 4/13 anonim ***** válasza:
11%
elsőn, a másodikon már a herezacskómnak kell csattannia az állán
2016. jan. 6. 17:34
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha első randin nincs csók, az esetek 99%-ában már nem lesz később sem.
2016. jan. 6. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Az elsőn. Ha nem történt meg, akkor nem is lett folytatása a dolognak. Én nem kerestem az illetőt. Volt aki keresett, de attól én nem akartam semmit. Elég volt egy randi vele...
2016. jan. 6. 17:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Az elsőn nem volt de elhívott még egyszer.
2016. jan. 6. 17:53
 8/13 anonim ***** válasza:
29%

A válaszok jól mutatják, hogy a pasik képtelenek egy nőért küzdeni vagy várni rá, inkább választanak olyat, aki egyből odaadja magát.. de aki így sürgeti a dolgokat, az nem is az adott nőért teszi, csakhogy minél előbb lyukhoz jusson.

Kérdező, azt érezni fogjátok, mikor jött el az ideje, nem kell egyből az elején "túlesni" rajta, de ha emiatt lelép, ne is bánkódj, az ilyen annyit is ér.

2016. jan. 6. 19:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nőként írtam, hogy az elsőn :D
2016. jan. 6. 19:39
 10/13 anonim ***** válasza:
A párom anno a 3. randin már megfogta a kezemet séta közben, viszont a 4. randin csókolt csak meg.:) Nagyon tetszett benne, hogy nem tepert le már az első randin, pedig akkor nála filmeztünk. Szerintem ha ismeritek egymást már régebb óta, akkor belefér az első randin is akár, viszont én azt mondom, hogy ezt sem kell elsietni:)
2016. jan. 6. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!