Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobott vissza már lány azért, mert nem volt saját lakásod / albérleted?
Pasik, fordult elő veletek már, hogy egy csaj a randin azért dobott vissza, mert nem volt saját lakásod, vagy albérleted?
Velem egyszer volt ilyesmi, 24 évesen, bár a diplomámon még nem száradt meg a tinta...
illetve lehet saját albérletem - lehet! Marad havi pár ezer forintom. Leszámitva hogy saját életem van - ez miért előny? Attól miért lennék vonzó a nőknek? Akkor sem állnának szóba velem többen, akkor sem kapnék több választ társkeresőn...
Van valami abban amit a 12-es írt! Engem nem az zavarna, hogy nincs saját lakása, de pl. volt olyan barátom, akinek az édesapja már nyugdíjas volt, otthon volt szinte mindig, éjszaka meg pláne, az édesanyjának pedig éppen nem volt munkahelye. Ráadásul a testvére is otthon élt. Mindez egy 2 szobás panellakásban. Hozzánk nem tudtunk jönni, mert az én szobám meg az anyumék szobájából nyílik (mekkora pech) így a szex nagyon-nagyon nehezen volt megoldható! Szinte időpontokat kellett keresni rá, meg előre megszervezni.... :( De több olyan helyzettel találkoztam ahol a szülők a földszinten laktak, az emeleten meg a "gyerekek". Az ideálisabb volt az együttlétekre, nem volt zavaró. A saját lakás ebből a szempontból előnyösebb, még ha esetleg haverjával lakik együtt akkor is. Nyilván nekem közrejátszik az, hogy nálunk se jó a helyzet :( De emiatt nem lenne kizáró ok, hogy összejöjjek valakivel vagy nem-e, mert még otthon lakik...
22/L
más az, ha már összejöttetek. Úgy megoldható, megyünk szállodára, stb.
Csak amikor élből dobjátok a pasit emiatt, az a gáz.
Hát az aztán még romantikusabb, és olcsóbb, komolyan... xD Én nem gondoltam magam ilyen gonosz anyagias csajnak, de olyannal biztos nem jönnék össze, akinek ez a terve a jövőre nézve, hogy szállodán szexelünk.
Egyszerűen 24 évesen már igénye van az embernek, hogy ne kelljen máshoz alkalmazkodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!