Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flörtölést lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Eddig elég sikertelen voltam a csajozás terén.Jó humorérzékem van,lehet is velem beszélgetni,de sajnos idegenek társaságában nem tudom rögtön önmagamat adni,ezért azt hiszik hogy mufurc vagyok,pedig nagyon nem.Változtatni akarok ezen,de nem igazán tudom hogy hogyan lehetnék egy könnyen ismerkedős,flörtölős "nőcsábász".Ha nem is nőcsábász, de hogyan lehetnék sikeresebb a nőknél?Ha tetszik valaki akkor hogyan tudnám megszerezni,és nem csak egy újabb barátot szerezni?23/F2015. dec. 30. 22:22
11/12 Titusztitusz válasza:
Ne a flörtölést tanuld, hanem próbálj meg olyan lenni hogy a NŐK AKARJANAK TÉGED...Ez utóbbi dolgon múlik ugyanis mindig-minden, a flörtölés megfelelőségének van a legkisebb szerepe a sikeres "nőzésnél"...
12/12 anonim válasza:
aki megtetszik, ahhoz bátran közelíts férfiként, esetleg tegyél kétértelmű megjegyzéseket (persze ne malackodj... :) ), amiből érti, hogy te nőként kezeled, bejön neked.
ne mindenkinek akarj tetszeni, mert akkor senki sem vesz komolyan...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!