Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A flörtölést lehet tanulni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A flörtölést lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Eddig elég sikertelen voltam a csajozás terén.Jó humorérzékem van,lehet is velem beszélgetni,de sajnos idegenek társaságában nem tudom rögtön önmagamat adni,ezért azt hiszik hogy mufurc vagyok,pedig nagyon nem.Változtatni akarok ezen,de nem igazán tudom hogy hogyan lehetnék egy könnyen ismerkedős,flörtölős "nőcsábász".Ha nem is nőcsábász, de hogyan lehetnék sikeresebb a nőknél?Ha tetszik valaki akkor hogyan tudnám megszerezni,és nem csak egy újabb barátot szerezni?23/F

2015. dec. 30. 22:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Ezt tapasztalni kell.Ha legközelebb olyan a szitu hogy csajok kerülnek a közeledbe egy társaságon belül vagy látod hogy leadja a jelet odamész és lököd ami jön, elvégre te vagy a férfi nehogy megijedj már egy puncitól...
2015. dec. 30. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Lehet, meg kell érteni pár alapelvet (PUA) + sokat gyakorolni
2015. dec. 30. 22:47
 3/12 anonim ***** válasza:
43%

B+, aki PUA-val akar csajozni, az mennyire szerencsétlen lúzer lehet.

Megnéztem pár videót, amikor szomorú voltam és röhögni akartam, mert annyira szánalmasak.

2015. dec. 30. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Nemhiszem, esetleg fejleszted egy kicsit.

Én csak most kezdek rádöbbeni, hogyha akarom simán felhúzom a pasikat, és mindezt kb 2 perc alatt

2015. dec. 30. 22:56
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

"Megnéztem pár videót, amikor szomorú voltam és röhögni akartam, mert annyira szánalmasak."

Ne az agyonmarketingelt fizetős sz*rokból indulj ki, a PUÁ-n belül is van értelmes irányzat.

2015. dec. 30. 23:51
 6/12 anonim ***** válasza:
4es XD te csaj vagy
2015. dec. 31. 09:32
 7/12 anonim ***** válasza:
igen persze :)
2015. dec. 31. 15:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de tanácsokat is légyszi írjatok :)
2015. dec. 31. 16:12
 9/12 anonim ***** válasza:
milyen tanács kéne? ha nincs konkrét kérdés nem lesz konkrét válasz sem. amúgy pont a flörtölést lehet jól tanulni. a pua is egy lehetőség, de rengetegen írnak erről, már a rómaiak is:)
2015. dec. 31. 16:18
 10/12 anonim ***** válasza:

a jó humorérzék jól jön, próbálj meg feloldódni idegenek között is. ahhoz, hogy ne érezd magad kellemetlenül az kell, hogy sokat csináld, gyakorolj és belejöjj. az is segíthet, ha keresel olyan barátokat, akinek jól megy és velük jársz szórakozni, ismerkedni, így ellesheted tőlük, hogyan csinálják és mire hogyan reagálnak a nők.

ahhoz, hogy csajozni tudj és ne csak újabb barátokat szerezz, vállald fel, hogy csajozni akarsz és éreztesd a csajokkal, hogy mit akarsz, mert pont azért tesznek barát kategóriába, ha barátként viselkedsz, nem pasiként közeledsz hozzájuk.

2016. jan. 3. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!