Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményeznétek a helyemben?
Egy éve nincs kapcsolatom, csak rengeteg alkalmi, és egészen idáig úgy éreztem, hogy férfi kivételével senkit nem tudnék szeretni. Most viszont belépett a képbe, egy magas intelligánciájú, aranyos kedves srác, akivel jól érzem magam és sikerül elengednem minden bajom. Úgy hiszem érdeklődik felém, legalább is, múltkor szóba jött, hogy milyen jó lenne ha most velem aludhatna, mert jól esne neki valakihez bújni. Tudni kell róla, hogy velem egyidős, még sosem volt kapcsolata senkivel, szűz is, ebből adódóan nem az a nagy csajozós típus, nem is nagyon közelít senkihez. Együtt fogunk szilveszterezni. Szerintetek ha éjfélkor, himnusz után megcsókolom, és úgy kívánok boldog új évet, abból lehet bajom?
Úgy érzem, hogy talán ez a kapcsolat végre normális lenne és jó. Nem zavarna, hogy tapasztalatlan, annak ellenére, hogy nekem akad bőven, legalább olyanra formálhatom aki nekem jó. :D De viccet félretéve.. adódna ebből problémánk? Hogy nekem igenis ő lenne a 8. férfi az életemben? Vágyom a jóra, meg a normálisra, és persze a szeretetre.
Köszönöm előre is a válaszokat!
pár hónapon belül 20/L
#9-s
szerintem nem ettől leszek ordas k-rva, mint említettem úgy érzem meg volt rá az okom, és igenis akkor lennék utcaszéli, hogyha valaki mellett feküdnék le a pasikkal, de életemben nem csaltam meg senkit, és nem is fogok
#12-s fordítottam, de mint írtam egy férfi kivételével senkit nem tudtam szeretni igazán, ő pedig nem volt belém szerelmes, nem ment neki a kapcsolat
előtte pedig benne voltam egy pocsék, 2,5 évig tartó valamiben ahol bántott és teljesen bezárt az exem, illetve eltiltott az összes barátomtól, szóvaj javarészt ezért a lézengés
Bár ez itt off, de érdekelne, hogy hány szexpartner után válik valaki ordas qrvává. 7-től fölfele, mint #9-től megtudtuk, már az, de vajon ha csak 6 partnere volt valakinek, akkor még erkölcsös?
Vagy 5 még elmegy, de a hatodiktól már ordas?
Vagy ha volt neki 4 partnere, de egyidőben, az akkor rendben is volna?
Esetleg csak 3 volt, de mind a hárommal pénzért feküdt le. Vagy csak kettővel, de olyan részeg volt, hogy nem is emlékszik rájuk.
Vagy soha nem volt senkije, szüzén ment férjhez, jó parti volt, igaz, a férjét utálja, szexelni nem hajlandó vele, de mással sem.
Szóval mi a tisztesség és az ordasság matematikája?
És mi van,ha ő nem akart komoly kapcsolatot?Hadd döntse már el mindenki magának,hogy mit akar.
Különben is,egy egészséges önbizalommal rendelkező ember,akinek vannak önálló céljai is az életben,nagyon jól elvan egyedül,függetlenül is,nem kell mellé mindig társ.
#15-s
leírtam egyik válaszomban azt az egy csalódást, volt több is, de gondolom nem ez volt a kérdésemnek a lényege
még mindig köszönöm szépen a válaszokat!
Nem arról van szó, hogy valakinek az élete során hány partnere volt, hanem hogy ezek a partnerek milyen sűrűn jöttek-mentek, és mikortól.
Most lesz 20 éves a kérdező, előző évben nem volt senki, az 19. De közben még volt egy 2,5 éves kapcsolat. Az már 16,5. Vagy nem tudom, tán az első vérzéssel már jött is az első pasi?
Semmi gond azzal, ha valaki 18+ kezd el pasizni. De azért nem 20 évesen kell elérni a kiélt kort. Mi lesz vele 30 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!