Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdeményeznétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményeznétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy éve nincs kapcsolatom, csak rengeteg alkalmi, és egészen idáig úgy éreztem, hogy férfi kivételével senkit nem tudnék szeretni. Most viszont belépett a képbe, egy magas intelligánciájú, aranyos kedves srác, akivel jól érzem magam és sikerül elengednem minden bajom. Úgy hiszem érdeklődik felém, legalább is, múltkor szóba jött, hogy milyen jó lenne ha most velem aludhatna, mert jól esne neki valakihez bújni. Tudni kell róla, hogy velem egyidős, még sosem volt kapcsolata senkivel, szűz is, ebből adódóan nem az a nagy csajozós típus, nem is nagyon közelít senkihez. Együtt fogunk szilveszterezni. Szerintetek ha éjfélkor, himnusz után megcsókolom, és úgy kívánok boldog új évet, abból lehet bajom?

Úgy érzem, hogy talán ez a kapcsolat végre normális lenne és jó. Nem zavarna, hogy tapasztalatlan, annak ellenére, hogy nekem akad bőven, legalább olyanra formálhatom aki nekem jó. :D De viccet félretéve.. adódna ebből problémánk? Hogy nekem igenis ő lenne a 8. férfi az életemben? Vágyom a jóra, meg a normálisra, és persze a szeretetre.

Köszönöm előre is a válaszokat!

pár hónapon belül 20/L

2015. dec. 27. 14:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%

Ojajj, latom gondolkoztal mar a dolgon. Szerintem nagyon jo otlet! :)

Egeszen nyugodtan csinald meg,semmi bajotok nem lehet belole!

Tuti ez lesz a legjobb szilvesztere!

2015. dec. 27. 15:02
 2/28 opened paradise ***** válasza:
92%

Ha még nem volt senkije,akkor lehet bátortalan,szóval nem árthat.

Azt azért jó,ha tudja,hogy volt már jó pár elődje...

De azért hajrá :)

2015. dec. 27. 15:02
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Jó ötlet, kapd el a srácot!:)
2015. dec. 27. 15:03
 4/28 anonim ***** válasza:
65%

Nana, csokold meg. De en inkabb felig a szajara es arcara adnek puszit. Jatszanek egy kicsit.

N

5/28 anonim ***** válasza:
52%
19 év alatt 7 hapsi? Tud erről a srác? Mert ez azért nem gyenge "teljesítmény"...
 6/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Szerintem az, hogy mi történt a múltban az nem annyira fontos mint a jelen. Úgymond megvolt rá az okom, hogy élni szerettem volna. Így mint mondtam, ez az év így telt, ha szégyen ha nem. Felvállalni simán felvállalom mások előtt is.

2015. dec. 27. 15:06
 7/28 anonim ***** válasza:
66%

Ne is szégyelld,teljesen normális,hogy fiatalon élni akarsz;)Ilyenkor kell,nem 40 évesen,házasság és gyerekek mellett.

Csókold meg nyugodtan,biztos jól esne neki a bátorítás:)

Pár hónapon belül 20/L :D

2015. dec. 27. 15:13
 8/28 anonim ***** válasza:
56%

Hát, én a helyedben, már akkor, amikor azt mondta, hogy de jó lenne, ha velem aludhatna, biztos azt feleltem volna, hogy nosza, gyere, aludj velem!

És nincs semmi jelentősége annak, hogy mennyi volt mostanáig, nem tartoztál számadással senkinek, csak magadnak.

2015. dec. 27. 15:18
 9/28 anonim ***** válasza:
3%

". Úgy hiszem érdeklődik felém, legalább is, múltkor szóba jött, hogy milyen jó lenne ha most velem aludhatna, mert jól esne neki valakihez bújni."

csak meg ne tudja hogy mekkora nagy ordas k-u-r-v-a mert rogton elmenekul

2015. dec. 27. 15:21
 10/28 A kérdező kommentje:

Mondtam neki és csak nevetett, meg azt válaszolta, hogy jól van akkor ezt megbeszéltük és majd bepótoljuk.

Igazából próbálom picit visszafogni a flörtölős énem, meg a perverzet.

Köszönöm a többi választ is! Nyomtam mindenkinek zöldet! :)

2015. dec. 27. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!