Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hol, mikor, hogyan kezdeményeznétek egy csajnál, akit már látásból ismertek?
Van egy srác, aki nekem nagyon bejön. Itt lakik a közelben, azért ismerem (itt mindenki ismer mindenkit alapon), és pár szót már váltottunk is, szoktunk egymásnak köszönni. Pár jelet vettem, hogy tetszem neki, de nem vagyok benne biztos. És szeretnék vele megismerkedni, de eddig nem volt rá alkalom, mert eddig volt egy kapcsolatom, de már csak rajta múlik minden. Kivéve az, hogy ritkán járok csak el otthonról, egyedül meg pláne nem. Úgy értem, a közeli beülős helyre (presszóféleség) le tudnék menni a barátnőmmel, de nem tudom, épp mikor lesz lent, én meg nem járkálhatok bnőmmel folyton oda.:D Ja, azt tudni kell, hogy ő szokott lejárogatni, azért gondoltam arra a helyre. Más hely eszembe sem jut. Talán még a focimeccs közben a lelátón, ott is ott szokott lenni, de máshol nem tudnánk találkozni. A kérdés az, hogy vajon mi kell hozzá, hogy kezdeményezni merjen? Merthogy ő elég félénk srác, de annyira nem, hogy egy kis biztatás után ne merjen lépni.:) Szóval a kérdés: hol,mikor,hogyan kéne léteznem,hogy legalább beszélgetést kezdeményezzen? Illetve hogy az nem nagy gond-e, ha 1 v 2 bnőm ott van velem?
20/L
Úgy látom te is azok közé tartozol, akik ragaszkodnak hozzá, hogy a srác kezdeményezzen, pedig hihetetlenül szexi tud lenni, ha a lány hívja el a srácot (főleg akkor, ha vagány/laza tud lenni ezzel kapcsolatban).
A leírásod alapján minden ott van ahhoz, hogy sikerrel járj, kivétel a bátorságot és azt a forradalmi ötletet, hogy "ha kell valami, menj, és szerezd meg".
A javaslatom tehát: ne várj, kezdeményezz te. Légy bátor.
Tudom, könnyebb, ha a srác kezdeményez, mert ahhoz neked kevesebb bátorságra van szükséged, de szerintem idejétmúlt ez a hozzáállás, és láthatóan mindketten akarjátok.
Mi van, ha ő is fél, és nem mer lépni?
Eléltek egymás mellett hónapokig, évekig, csak mert egyikőtük se volt elég bátor?
a focimeccs nem rossz ötlet, de ha már érdeklődsz a telefonszáma iránt egy barátjánál, akkor az is nyerő :D hiszen ugyanúgy a fülébe jut
a lényeg, hogy ne a barátnőiddel közelítsd meg! hidd el nekem, ha egyedül mész, azzal csak nyerhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!