Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval, aki baromi lassan eszik?
Szerintem nem kéne ezen agyalnod. Az én férjem is piszok lassan eszik, minden falatot megrág jó alaposan. Én már rég befejeztem az ebédet, ő még mindig eszik. Az ismerkedési szakaszban ezt ő úgy oldotta meg, hogy randi előtt már otthon evett, így mikor beültünk vacsorázni, akkor nem volt probléma, hogy a vacsorából csak csipegetett.
Mikor összeköltöztünk, akkor kaja közben is sokat dumáltunk, így fel se tűnt, hogy mennyire le van maradva. Mondjuk trükközik is, mert ő nagyon szereti a leveseket, abból ha lehet, kétszer is szed, így pl. a családi közös vacsorakor anyám olvadozott a gyönyörtől, hogy a halászléből a veje kétszer is szedett, így biztos tényleg nagyon finomat főzött :)
Én is gyors evő vagyok. Engem is zavarna és valószínleg idegesítene a dolog. Nyilván ez önmagában nem lenne elég az ismerkedés megszakítására, ha egyébként szimpatikus vagy, de volt ilyen exem, akivel nem lehetett együtt enni. Sima szendvicset, nekem volt 5 falat, nyammogott fél órán keresztül. Hosszú távon idegesítő volt, frusztráló, hogy amíg ő kajál, addig én bambán nézzem a tévét mellette, mert nyilván nem lehet vele semmit csinálni, amíg tömi a fejét.
Egyébként meg igazat adok annak, aki azt mondja, a kajáláson meglátszik az ember átlag habitusa. Ez az exem nem csak az evésnél volt iszonyú lassú, ő olyan szinten volt ráérős, hogy az összes létező randinkról elkésett, gyakran egy órát, másfelet is. Akármennyire siettünk volna buszra, vonatra, ő képes volt inkább szándékosan elkésni, mint kicsit összeszedni magát és sietni. Sok esetben én is azt éreztem, hogy direkt csinálja, mert nem igaz, hogy nem tudna kicsit gyorsabb lenni. Ez hosszú távon iszonyú bosszantó. Azt érzi az ember, hogy nem is érdekli, amit a másik kér tőle. Ez az érzés pedig könnyen megöli a vonzalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!