Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval, aki baromi lassan eszik?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég lassan eszek, nem tehetek róla, egyszerűen nem bírok gyorsabban enni, muszáj nagyon jól megrágnom az ételt, különben megakad a nyelőcsövemen és az igen kellemetlen tud lenni(akivel előfordult már az tudja). Nemrég randiztam egy lánnyal és amikor kajálásra került sor, akkor több mint egy órával később fejeztem be, és eléggé kiakadt ezen. Azt hitte, h szórakozok vele, és csak szívatom, úgyhogy ez így hamar véget ért. Lehet, eleve nem voltam neki szimpatikus, és ez csak valami kifogás volt, de az is lehet, h komolyan zavarta. Titeket mennyire zavarna, ha egy fiú lassan eszik?

2015. dec. 27. 00:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Ne parazz ilyenen,nem gond. Ez nekem nyugalmasnak tűnik. Jobb,minthavbedaralnad turelmetlenul,mert au ember evesi szokasai nagyon jol bemitatjak a jellemet. Ha bedaralnad hamar,akkor egy idegbajos,idegbeteg ember jutna eszembe. De a lassusag az nyugodtsagra,higgadtsagra,turelemre vall
2015. dec. 27. 05:47
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem kéne ezen agyalnod. Az én férjem is piszok lassan eszik, minden falatot megrág jó alaposan. Én már rég befejeztem az ebédet, ő még mindig eszik. Az ismerkedési szakaszban ezt ő úgy oldotta meg, hogy randi előtt már otthon evett, így mikor beültünk vacsorázni, akkor nem volt probléma, hogy a vacsorából csak csipegetett.

Mikor összeköltöztünk, akkor kaja közben is sokat dumáltunk, így fel se tűnt, hogy mennyire le van maradva. Mondjuk trükközik is, mert ő nagyon szereti a leveseket, abból ha lehet, kétszer is szed, így pl. a családi közös vacsorakor anyám olvadozott a gyönyörtől, hogy a halászléből a veje kétszer is szedett, így biztos tényleg nagyon finomat főzött :)

2015. dec. 27. 07:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi nagyon hamar kiakasztanank egymast... En nagyon gyorsan eszek, lehet szo -normalis kereteken belul- barmennyi kajarol, elpusztitom 5 perc alatt.
2015. dec. 27. 08:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is gyors evő vagyok. Engem is zavarna és valószínleg idegesítene a dolog. Nyilván ez önmagában nem lenne elég az ismerkedés megszakítására, ha egyébként szimpatikus vagy, de volt ilyen exem, akivel nem lehetett együtt enni. Sima szendvicset, nekem volt 5 falat, nyammogott fél órán keresztül. Hosszú távon idegesítő volt, frusztráló, hogy amíg ő kajál, addig én bambán nézzem a tévét mellette, mert nyilván nem lehet vele semmit csinálni, amíg tömi a fejét.

Egyébként meg igazat adok annak, aki azt mondja, a kajáláson meglátszik az ember átlag habitusa. Ez az exem nem csak az evésnél volt iszonyú lassú, ő olyan szinten volt ráérős, hogy az összes létező randinkról elkésett, gyakran egy órát, másfelet is. Akármennyire siettünk volna buszra, vonatra, ő képes volt inkább szándékosan elkésni, mint kicsit összeszedni magát és sietni. Sok esetben én is azt éreztem, hogy direkt csinálja, mert nem igaz, hogy nem tudna kicsit gyorsabb lenni. Ez hosszú távon iszonyú bosszantó. Azt érzi az ember, hogy nem is érdekli, amit a másik kér tőle. Ez az érzés pedig könnyen megöli a vonzalmat.

2015. dec. 27. 09:24
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Ugye kérdező, nem te küldtél a farkadról képet??
2015. dec. 27. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Anyámat nem zavarta, hogy apám lassan eszik, bár anyai nagymamám folyton piszkálta apámat ezért.
2015. dec. 27. 12:51
 17/20 A kérdező kommentje:
Én senkinek nem küldtem semmit.
2015. dec. 27. 13:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, engem zavarna. Én viszonylag gyorsan eszem, és türelmetlen is tudok lenni.
2015. dec. 27. 13:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Legalább nem csesztetne, hogy lassan eszem, együtt eszegetnénk órákig.Ugyanis én is ilyen vagyok.
2015. dec. 27. 14:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem. Nehezen tudnám tolerálni, hogy egy órát ülök, és még mindig eszik. Unnám magam, stb. Volt ilyen barátom, soha nem vitatkoztam vele ezen, nem is ezért mentünk szét, de nem szívesen ettem vele valahol, mert már zavarban voltam, hogy még mindig eszik, én meg nem csinálok semmit. Ha beszélgetünk akkor is :)
2015. dec. 27. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!