Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy egy randi alkalmával elmentetek a másikhoz, mégse szexeltetek?
Volt, persze. Még a legkoraibb szakaszában az ismerkedésnek- pl az első szerelmemmel egy hónapig járkáltunk egymáshoz, mire először lefeküdtünk, pedig egyikünk sem volt már szűz. Azóta erről már leszoktam, de alapvetően úgy állok a kérdéshez, hogy nem számolgatom, mikor, hányadik randin, és nem teszem kötelezővé, hogy ha egyikünk lakásán vagyunk, akkor ott mindenképpen kamatyolni kell. Amikor úgy érezzük, hogy szeretnénk, hogy kívánjuk, hogy a feltételek adottak, ésatöbbi. Párkapcsolaton belül meg gondolom evidens, hogy nem feltétlenül minden egyes találkozáskor kell szexelni (már ha elég gyakran találkozik az ember a párjával, ugye).
Nem voltam csalódott, egyik ilyen alkalommal sem. Ez így volt jó, ahogy.
Volt.
Nem tudom miért. Korábban mondta milyen szép, csinos vagyok szóval nem ez lehetett a gond. Egész egyszerűen nem kezdeményezett. Én lányként nem akartam az 1. szexet kezdeményezni.
Csalódott voltam, minden feltétel adott lett volna a szexhez.
L
Volt. Fiatal voltam még mikor megismertem a barátom és várni akartam a szexel. Ez nem jelenti,hogy nem értünk egymáshoz De a kapcsolatunk elsõ 2 éve szexmentesen telt.
19/L
Igen, mikor fiatalabb voltam nem akartam elsietni a barátom se főleg hogy ő fiatalabb is volt pár hónappal és nem is volt olyan felvilágosodott mint én nem akarta ő 18 éves kora után akarta elveszteni én meg 16 körül aztán lett egy új barátom akinél mikor fel mentem másodjáea hozzá ujjazást kaptam csak pár hónappal utánna feküdtem le vele és azóta is együtt vagyok vele (sokkal hamarabb vesztettem el mint terveztem de nem bántam hiszen szerintem bizalom függő hogy mikor érdemes)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!