Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres egy fiú randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres egy fiú randi után már 3 napja, ha azt mondta, hogy szeretne még találkozni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 00:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet azt várja, hogy te keresd

Lehet egymásra vártok

2015. dec. 24. 00:09
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Lejárt a kritikus 72 óra. Szerintem ne számolj rá. Nem jössz be neki. Remélem nem próbált fel.
2015. dec. 24. 00:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem próbált fel, de nem értem, hogy akkor miért mond ilyet. Találkozás után is írt, hogy jó volt velem találkozni, én is írtam, hogy jól éreztem magam, de azóta semmi.
2015. dec. 24. 00:12
 4/9 RRR ***** válasza:

valami akadályozza

írj rá ...

2015. dec. 24. 00:15
 5/9 A kérdező kommentje:
A randiig persze minden nap keresett. Olyan rossz, hogy úgy érzem, elrontottam valamit és cikinek érezném, ha ráírnék.
2015. dec. 24. 00:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszer megismertem egy fiút egy buliban. Búcsúzásnál megígérte, hogy megkeres. Sajnos ehhez 3 két kellett neki. Nagyon csalódott voltam. :S
2015. dec. 24. 00:21
 7/9 RRR ***** válasza:
nem rontottál el semmit ,nyugi
2015. dec. 24. 00:53
 8/9 anonim ***** válasza:

egész életemben csak romantikus, mélyérzésű, ffiakat vonzottam be, többször indult előbb meg érzelem felém a másikban, mind forditva, de mindegyik félénk , teszetosza, bizontalan volt, nem ilyen megkeresős.ami amugy sokszor nem jó a kapcsolat kialakulása szempontjából, tehát nem az ellen beszélek, aki felvállalja magát férfiasan és lép.de nem igaz a sztereotipia, hogy ha nem keres, nem érdeklem. egyébként én is hasonló vagyok, és nehezen nyitok, nehezen teszek lépést , miközben odavoltam értük. szóval sokféle oka lehet.

A

2015. dec. 24. 05:52
 9/9 anonim ***** válasza:

1 próbát megèri,hogy te is írj neki.

de nagy rá az esèly, hogy nem olyan vagy amilyennek elkèpzelt. nekem is volt ilyen randim. hát ez van. :) nem azt jelenti, hogy hiba van benned,hanem hogy nem vagytok egymáshoz valók..de mondom,egy próbát megèr,kerdezd meg akar -e mèg talizni..

2015. dec. 24. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!