Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres egy fiú randi után már 3 napja, ha azt mondta, hogy szeretne még találkozni?
Lehet azt várja, hogy te keresd
Lehet egymásra vártok
egész életemben csak romantikus, mélyérzésű, ffiakat vonzottam be, többször indult előbb meg érzelem felém a másikban, mind forditva, de mindegyik félénk , teszetosza, bizontalan volt, nem ilyen megkeresős.ami amugy sokszor nem jó a kapcsolat kialakulása szempontjából, tehát nem az ellen beszélek, aki felvállalja magát férfiasan és lép.de nem igaz a sztereotipia, hogy ha nem keres, nem érdeklem. egyébként én is hasonló vagyok, és nehezen nyitok, nehezen teszek lépést , miközben odavoltam értük. szóval sokféle oka lehet.
A
1 próbát megèri,hogy te is írj neki.
de nagy rá az esèly, hogy nem olyan vagy amilyennek elkèpzelt. nekem is volt ilyen randim. hát ez van. :) nem azt jelenti, hogy hiba van benned,hanem hogy nem vagytok egymáshoz valók..de mondom,egy próbát megèr,kerdezd meg akar -e mèg talizni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!