Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedés miért nem egy 0 kimenetelü játszma?
A férfinak egy csomót kell dolgoznia, hogy a nő széttegye.
Egy csomo fáradozás, stressz, munkálkodás a nőért közvetlenül-közvetetten (pl a férfi éveket járt edzeni, hogy majd jobbak legyenek az esélyei egy jövendőbeli nőnél)
Na és a végén, ha összejön a szex, az a nőnek is jó...
pedig ugy lenne az igazságos, hogy a nőnek legalább annyira rossz legyen a szex, mint amennyire a pasinak az a sok kinlódás és kinkeserves szenvedés, amit azért kellett elviseljen, hogy a nő lefeküdjön vele.
persze ide nem értve a jóképünek és jo testünek született fiukat, mert nekik aztán vajmi keveset se kell tenni, hogy szexelhessenek.
Öcsém ha ez neked fenyegetés, akkor szövegértésből is megbukhattál általánosban. Ami amúgy nem meglepő. Mellesleg jogász vagyok. És igen, van némi tapasztalatom ilyen ügyekben. Ennyi alapján nincs bíró aki helyt adna a keresetednek. Ügyvéd is röhögve elhajtana. Mivel ez nem fenyegetés. De tudod mit, próbáld meg. Imádnám. Okozz pár jó percet valamelyik kollégámnak te "jani".
Eddig azt hittem, valami filozofálgató kangörcsös tini vagy. Mostmár látom, hogy csak egy korlátolt értelmű tahó. Méghogy jó az ágyban... Ezt a jobb kezed mondta? Esetleg a bal? Vagy a képzeletbeli barátnőid?
Te trollkodtál funky muki... valami szabcsykát vagy kit hiányoltál, de mikor bizonyítani akartam, hogy valós vagyok betojtál... gyáva alak...
Jogos, igazi érvek nem voltak, csak általa valósnak hitt érvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!