Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedés miért nem egy 0 kimenetelü játszma?
A férfinak egy csomót kell dolgoznia, hogy a nő széttegye.
Egy csomo fáradozás, stressz, munkálkodás a nőért közvetlenül-közvetetten (pl a férfi éveket járt edzeni, hogy majd jobbak legyenek az esélyei egy jövendőbeli nőnél)
Na és a végén, ha összejön a szex, az a nőnek is jó...
pedig ugy lenne az igazságos, hogy a nőnek legalább annyira rossz legyen a szex, mint amennyire a pasinak az a sok kinlódás és kinkeserves szenvedés, amit azért kellett elviseljen, hogy a nő lefeküdjön vele.
persze ide nem értve a jóképünek és jo testünek született fiukat, mert nekik aztán vajmi keveset se kell tenni, hogy szexelhessenek.
#17es
Látod... te is... kövér lány... ez számít? Mert szerintem nem... a nem létező észnél ne magadból indulj ki, szerintem a kisujjam körme alatt a kosz értelmesebb, mint te. Nem azért nem kelletek, mert külsőleg nem néztek ki jól, hanem emberileg senkik vagytok. A jellemetek, amit az előbb is leírtam.
Ja, és egy szóval sem mondtam, hogy a férfiak a hibásak. Sok roh.adék nő van, de mindig az EGYÉN hibája, ha állandóan ugyanolyat fog ki.
Szánalmas vagy kérdező...
A jóképűekre vagy féltékeny a sok csaj miatt. Ahelyett, hogy egyet megbecsülnél, aki téged szeret. Magadba nézz, és válj jó emberré.
ugyan...velem a minta szentéletü keresztény lány is ugyanolyan szadista modon kegyetlen volt, mint a legnagyobb ribó...
tehát nem ezeken mulik....
ez női adottság.
egy nő sem akarja felvállalni a kellemetlenséget, és megmondani a fiunak, hogy bocs csunya vagy, nem kellesz.
a jó ember megszopatja magát és olyan nővel van, akire fel se áll neki, de együtt van, mert ez a lány legalább szereti?
na kösz, de nem.
nagy kérés, hogy vállalható külsejü nőnek kelljek?
és nem nagyok az igényeim...10-ből 5-6 lány megfelel.
Most hagyjuk, hogy miért nem akar túlzottan b aszni veled senki sem, hiába sorolnám a vszeg valós okokat, úgysem ismernéd be.
tehát foglalkozzunk csak a ténnyel, hogy nehezen hozol össze d ugást, és tenned kell érte.
Nos: Ez van, fogadd el! Senki sem fog veled jótékonyságból b aszni, mert te annyit tettél érte. De neked még ez sem elég amúgy, még elvárnád azt is, h nem elég h feküdjenek le veled hanem még legyen is szar a nőnek :DDD Abszurd az egész.
Tényleg a prostikat javaslom, és a nevükben kérlek, hogy legyél gyorstüzelő!
Én már mondtam pasinak, hogy bocsi, nem vagy az esetem. És tudod miért? Mert bunkó volt.
Nevezhetsz anyakocának, én lefogyok, te csorgatod majd utánam a nyálad, de te mindig egy tapló, életunt, szánalmas alak leszel, aki egyedül fog meghalni. Ez egy ilyen bicikli, engem ezzel nem sértesz meg, mert van aki szeret :) Ha meg nem lenne se zavarna, hogy egyedül halok meg :) Mert ha egyedül maradnék, nekem nem kellenének pasik, és nem azért, mert nem kapnék :)
jaj de aranyos, hogy téged ugyan nem zavarna, hogy egyedül kell lenned
jaj még el is hiszem
sajnos még nem voltál olyan helyzetben, tehát szerintem ne hösködj igy előre :D
ugyanugy megkeserednél te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!