Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol érdemes ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Elég rég volt utoljára pasim, időnként flörtölök, de már hiányzik valaki, akivel randizhatnék, csókolózhatnék, akihez odabújhatnék. Van olyan srác aki érdekelne, de tudom, hogy én nem érdeklem őt szóval nem is erőlködöm..

Viszont nem nagyon járok az utóbbi időben bulizni. Mit gondoltok, hol tudnék még ismerkedni?

2010. márc. 23. 18:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
írj lakhelyet
2010. márc. 23. 18:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Érden lakom, de Pestre járok suliba.
2010. márc. 23. 18:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Interneten is tudnál, én pl ott találtam meg életem szerelmét :)
2010. márc. 23. 18:34
 4/15 anonim ***** válasza:

a nettel vigyázz. am én is gondban vagyok ezzel.

baráti kör?

sulit nem ajánlom, bár te tudod.

a bulikat sem igazán, bár ezt is te tudod...

2010. márc. 23. 18:36
 5/15 anonim ***** válasza:

msn. :D

16F

2010. márc. 23. 18:37
 6/15 anonim ***** válasza:

jaaa 18:37 vagyok

elküldhetnéd az msned :D

úgysincs most senki fenn :D

2010. márc. 23. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Könyvtárban jól lehet ismerkedni, sokat lehet beszélgetni és ott tényleg értelmes emberekkel futsz össze
2010. márc. 23. 19:24
 8/15 A kérdező kommentje:

18:40

Tényleg küldjem el az msnem?:D

2010. márc. 23. 19:33
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia :)

Én egy 17éves viszonylag átlagosnak mondható srác vagyok aki hasonló cipőben jár.

Én is Bp-n járok suliba e mellet sportszerűen biciklizek, motorozok, barátnőm elég régóta nem volt mert egy tartós normális kapcsolatra vágyok ehhez párt találni pedig nem egyszerű.

Ha gondolod írj egy privát üzit, váltunk pár levelet és utána nagyvonalakban úgyis kirajzolódik, hogy lesz e fojtatás :)

2010. márc. 23. 21:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Na kedves kérdező! Számomra ez a 17 éves srác teljesen szimpatikus! " Teljesen átlagos vagyok" Ha szerény emberrel találkozol nagyon becsült meg ebben a tetű világban. Egy értelmes srác lehet biztos! Majd szurkolunk. Sziasztok
2010. márc. 24. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!