Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaposváron hol érdemes ismerkedni? Amiből később lehet is valami.
Egyedülálló vagyok, és szeretnék megismerkedni olyan lányokkal, akik nemcsak arra mennek, hogy mennyi pénzem van, és ki vagyok-e gyúrva.
18/F
Elmondom neked, épphogy vékony vagyok, nem dagadt. Szoktam kondizni, de nem arra hajtok ott rá, hogy minél kigyúrtabb legyek, mert az nekem nemjön be.
Amúgymeg, menjél te homi-bárba, barom.
Ez engem is érdekelne. De kicsi város ez a Kaposvár, nincs akkora választék, mint mondjuk Budapesten. Meg általában ha megismerkedsz valakivel, az mindig ismer olyat, akit te ismersz. Nehéz ügy ez ilyen kicsi városokban...Na meg ugye a mai lányok között (főleg a mi korosztályunkban) még nem az a mérvadó, hogy komoly kapcsolat legyen a dologból, hanem hogy minél menőbb pasijuk legyen...(tisztelet a kivételnek).
ez van sajnos...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!