Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányt, aki művelt, értelmes, szép az arca, jó az alakja, szereti a szexet és NEM ribi?
Hány éves vagy? Milyen korosztályban keresel? És ha találnál ilyet akkor te megfelelnél az ő hasonlóan magas elvárásainak?
Rám is igazak amit leírtál de így én is magasabbra tettem a lécet. (: 20/L
Szereti a szexet és nem ribi? Ez paradoxon. Az ilyen lányokat mindig leribizik.
Most gondolj bele nincs komoly kapcsolata teszem azt egy éve, nagyon kívánós, Szerinted nem fog engedni a csábításnak egyszer-egyszer? És akkor meg ő lesz a hülye rib.anc aki minden férfinek odadobja magát.
Ha meg mondjuk köztetek alakulna valami, biztos lenne benne hogy komolyan gondolod mert úgy is van. És akkor ha meg lefekszik veled dobod mert túl korán csinálta és biztos rib.anc?
Férfilogika...
#14: szövegértelmezés. A „ribi” nálam annyit jelent, hogy megcsal.
Hogy én mit tudok nyújtani? Azt, hogy „normális” (maradjunk annyiban: lelkiismeretes és törvénytisztelő), ambiciózus, határozott és segítőkész ember vagyok. Az IQ-m magasabb az átlagnál, és lelkileg is rendben vagyok. Egyetemre járok, saját vállalkozásom van, sportolok, több nyelven beszélek folyékonyan, szeretem az állatokat... Nem akarom magamat reklámozni, meg ez nem egy ismerkedős kérdés, de nincs velem semmi probléma.
A kinézet pedig olyan, hogy vagy tetszem valakinek, vagy nem; voltak már nagyon szép barátnőim, és persze voltak sokan, akiknek nem „jöttem be.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!