Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mennyire fontos egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire fontos egy lány arca?

Figyelt kérdés

Bőröm még nem is lenne nagy probléma, de túl karakteres arcom van. Talán még ez is elmegy... de elsőre még ok, amint 3 mp-nél tovább nézem, egyre rosszabb lesz csak.. fényképeken jól nézek ki, sokan mondták is. De azt ők nem veszik észre vagy csak nem említik, hogy az összes ugyanolyan szemszögből van, stb. mert csak úgy szép az arcom. Amúgy szerintem nagyon nem szép....

Fiúk, nektek mennyire fontos az arc?

2010. márc. 23. 16:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Noss!

Nekem is sokat számít a lány arca. Elvileg elsőre az az egyetlen dolog rajta amit ruha nélkül látsz meg és ami alapján le tudod szűrni, hogy tetszik e. Az ha van rajta pár súly felesleg az akkor derül ki ha nincs rajta ruha mert a ruha kissé eltakarhatja (jó most nem 50kg feleslegre gondolok). Szóval a szeme a haja, a mosolya az ajkai , azok amik megfognak elsőre. Legyen bájos , vidám mosolya, de ugyanakkor legyen szenvedélyes is. Nem árt ha van a szemében valami ördögi is és ugyanakkor angyali is. Szóval sokat számít az arc , úgy összességében már abból kiderül , hogy ápolt e például.

2010. márc. 23. 16:47
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem az arc a legfontosabb, de mindenkinek más az ideálja, és mindenki olyan amilyen, úgyhogy ne izgulj fölöslegesen.
2010. márc. 23. 16:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Minél kevésbé karakteres egy nő arca, annál szebb! A karakterről nekem az jut eszembe, hogy "köcsög"! és az is, hogy "a k*rva anyját!"!
2010. márc. 23. 16:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Az arcból le lehet szűrni a többi testrészeit is. Pl hogy mennyi a feleslege stb. Az arcról sok minden lejön. Szerintem is az arc az első.
2010. márc. 23. 16:53
 15/22 anonim ***** válasza:
a karakteres az férfiasat, szögleteset jelent nálad vagy mit?
2010. márc. 23. 16:59
 16/22 anonim ***** válasza:
12%
Főleg az derogál az ilyenekben, hogyha közelednek felém! Vagy hogyha rinyálnak! Csak tudnám mit tud rinyálni az ilyen, örüljön, hogy életben van! R*hadt mocsok! Szemét k*rva mit képzel magáról, csak azt nem tudom?! A szemét p*csának még van pofája közeledni felém. Engem vonzónak lát a szemét búrájával! Felháborító! Felpezsdül a vére, ha a meglát engem! Az a gusztustalan vére! Szól neki az ösztöne, hogy "ez jó parti lesz, hajtsál rá!". Fúúúj! Keressen más partit magának, valami hasonló r*hadékot!
2010. márc. 23. 17:01
 17/22 A kérdező kommentje:

utolsó, kicsit higgadtabban...!

karakteres arc jelentése: (én így tudom) határozott vonások, széles homlok, és viszonylag keskenyebb áll.

2010. márc. 23. 17:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos!!! Ha egy lánynak szép az arca akkor minden adottsága megvan, a testet ugyanis könnyen lehet formálni.

A külső többet számít mint azt az emberek szeretik beismerni.

Azért egy képet megnéznék rólad, úgy könnyebb véleményt mondani.

2010. márc. 23. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
17:01 te egy hülye állat vagy már bocs x'D neked sose lesz csajod ha igyfogod feL:)lehet hogy 10év mulva az akire ilyeneket mondazz ő lesz a legjobb csaj a környéken:) (most hülye példát fogok mondani) de angol tanárom x'D megnéztem róla ált iskolás képét.. hát igy néztem:D tanárok között ö nézki a legjobban x'D most ne ugy értsétek hogy.. nah izé..x'D am igen.. sajnos nagyon sokat számit az arca a csajnak..Én nemtudnék egy olyan csajt szeretni akinek csunya az arca:( nemtudom miért.. " a férfiak igy vannak beállitva" X'D nah ennyi .. rem azér segitettem vamit:)
2010. márc. 23. 19:59
 20/22 anonim válasza:

hát egyén válogatja de én úgy vok vele ha nem szép az arca lehet akármien teste nem érdekel:)

de ha linkelsz pár képet magadról megmondom szép vagy sem:P

2010. márc. 23. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!