Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mennyire fontos egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire fontos egy lány arca?

Figyelt kérdés

Bőröm még nem is lenne nagy probléma, de túl karakteres arcom van. Talán még ez is elmegy... de elsőre még ok, amint 3 mp-nél tovább nézem, egyre rosszabb lesz csak.. fényképeken jól nézek ki, sokan mondták is. De azt ők nem veszik észre vagy csak nem említik, hogy az összes ugyanolyan szemszögből van, stb. mert csak úgy szép az arcom. Amúgy szerintem nagyon nem szép....

Fiúk, nektek mennyire fontos az arc?

2010. márc. 23. 16:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
igazából ezis fontos dolog, de nem a legeslegfontossabb, de szerintem nem gond ha karakteres az arcod, szerintem még szép is, esetleg egy kép többet segíthetne 17/f
2010. márc. 23. 16:34
 2/22 anonim ***** válasza:
Nos, nekem az a legfontosabb, hogy milyen a lánynak az arca. Azt is megbocsátom neki, ha szét van folyva a teste, csak az arca legyen szép! De itt Magyarországon nagyon kevés a szép arcú lány, ezért nincs semmi gáz. Vakok közt a félszemű a király, úgyhogy ne aggódj.
2010. márc. 23. 16:36
 3/22 anonim ***** válasza:

iagz h lány vagyok,de azért válaszolok

szóval elég fontos az arc, deh érted azt h karakteres??úgy írod le mintha az baj lenne, pedig szerintem az pont jó h nem egy átlagos arcod van hanem különleges

szóval ha karakteres az csak mégjobb

:)

4/22 anonim ***** válasza:
10%
Hét végülis fontos, mert mégiscsak arra a legjobb ráverni...
 5/22 Andrewka ***** válasza:

Attól h még karakteres nem feltétlenül csúnya. Leírásból meg nem lehet eldönteni:)

Ha másoknak tetszel akkor barátkozz meg a gondolattal h szép vagy:)

22/f

2010. márc. 23. 16:40
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem azt akartad írni, hogy markáns?
2010. márc. 23. 16:40
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem az arc a legfontosabb a lánynál. Ha nincs szép bájos arca akkor felejtős és nem is nézem a többi "részét".
2010. márc. 23. 16:41
 8/22 anonim ***** válasza:
Ha szembe találkozom egy messzebbről már csinosnak tetsző nővel,azonnal az arcát nézem meg először!
 9/22 A kérdező kommentje:
nem. karakteres. de már-már zavaróan... :S
 10/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan fontos az arc...a test fontosabb és ha kedves vagy emelett, nem fogja érdekelni a srácokat, az hogy karakteres ugymond, az nem vészes, viszont ha merő pattanás akkor nekem tuti nem kéne még ha bomba teste is van...max sötétbe...

19/F

2010. márc. 23. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!