Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak. Ti milyen kezdeményezési szövegnek örülnétek? 23l
Pl.: Ír nektek egy lány. Hogyan kezdje az üzenetet? Nem vadidegen, de csak látásból ismeritek.
Milyen elképzelésetek van?
Én pl. tartok tőle, hogy bár látszólag nincs senkije, mi van, ha mégis? Igencsak kellemetlen lenne...
Sajna mostanában a szemezgetésen kívül nem sok minden jutott nekem. "Kinéztem" egy srácot, aki nagyon rendesnek tűnik. Szoktuk is egymás nézegetni, de ezen kívül semmi extra nem történik. Néha eszembe jut, mi van, ha becsajozik? Mi tagadás, rosszul esne... Persze semmi közöm hozzá, de kinek lenne jó érzés más oldalán látni a számára bejövős srácot/lányt? Senkinek...
Képtelen vagyok lépni valamit. Viszont idegesít ez az egész. Jó lenne vele beszélgetni, de nincs meg hozzá a megfelelő környezet, közeg. Illetve neki kielégítő a köszönés, nézés... Legalábbis nagyon úgy tűnik.
Rá is írnék, de nem tudom, hogy mit szólna hozzá... Nem biztos, hogy akar velem kapcsolatot kialakítani. Mármint alapszintű, ismerősi kapcsolatra gondolok itt.
Ti férfiak, milyen kezdeményező szöveget használtok? "Szia...." Folytatás?
"Szia,
Szimpatikus vagy számomra, és ha van kedved akkor szívesen fogadnám ha beszélgetnénk. Írj ha te is így gondolod!"
Nem kell túlkomplikálni :) Én kb ennyi után vissza írnék ha szimpatikus vagy!
26F
Hívd el meginni néhány sört/pálinkát, én nem nagyon tudnék ellenállni egy ilyen ajánlatnak :D
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!