Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy felfigyelje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy felfigyeljen rám? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác a suliból és nem tudom mit csináljak.Sokszor szoktuk a barátnőimmel követni.

Mán-en "beszélgetünk" de nem sokat.Vajon mit csináljak hogy felfigyeljen rám??Kérlek segítsetek!És normális válaszokat írjatok!Lécii

2010. márc. 22. 19:14
 1/8 A kérdező kommentje:
hoppsz.msn-en véletlen mán-t irtam
2010. márc. 22. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Pl. Gyakran nézz a szemébe és próbálj mosolyogni...Hátha le esik neki ebből valami. :/

Amúgy hogy nézel ki és hány éves vagy? :P

2010. márc. 22. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá olyankor mikor egyedül van és mond meg neki!vagy tök mind1 hogy egyedül van e mert ha össze jöttök akkor úgy is mindenki tudni fogja...

ne kövessétek túl gyerekes meg minek követni???én ezt nem értem tök mind1!!

mond meg neki

na pusz!

remélem tudtam segíteni

15/L

2010. márc. 22. 19:24
 4/8 A kérdező kommentje:

hát szőkésbarna hajam van neki is és kék a szemem

13éves vok.ő meg 15 lesz...

2010. márc. 22. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Ó hát nem tudom...Szerintem fiatal vagy...Szerintem a fiúnak ha kellenél, akkor másra kellenél...mint szerelem! 16F Amúgy én szerintem a nálam fiatalabb lányok tökaranyosak ilyenkor :P

De ez már OFF. :$

2010. márc. 22. 19:30
 6/8 A kérdező kommentje:

:)..

óó.és hogy szólitsam le??tudtok olyan szövegeket?

2010. márc. 22. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:

helló,mizu kő kóla??

XD

2010. márc. 22. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Például ha egyedül van és látod hogy vár valamire, akkor kérdezd meg tőle, hogy szia, te is ide vársz pl... :/

Vagy találj ki valami nem gáz okot. :D

2010. márc. 22. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!