Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként komoly kapcsolatot találni nehezebb mint nőként!?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Kiegyensúlyozott egzisztenciával, értelmes, célorientált élettel. Komoly kapcsolatot keresek, mégis azok találnak meg akik vagy már az első randin unalmassá válnak mert sablon "tucat" dumákat nyomnak nekem, vagy olyanok akik alkalmatlanok bármilyen szinten arra, hogy tervezzek velük (céltalan, semmirekellő, vagy épp élettelen emberek).

Én keresek rossz helyen, vagy most ez egy generációs probléma? :D Eltűntek azok a lányok, akik a korombeli, még hódítani szerető/akaró férfiakat keresik?

26F BP

2015. dec. 9. 10:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

Össze fog jönni, de nem biztos, hogy olyan hamar...

"Én keresek rossz helyen, vagy most ez egy generációs probléma? :D Eltűntek azok a lányok, akik a korombeli, még hódítani szerető/akaró férfiakat keresik? "

Ezzel a részével szerintem nem lesz probléma, ilyen nőket mindig találni fogsz.

Azonban "Kiegyensúlyozott egzisztenciával, értelmes, célorientált élettel. Komoly kapcsolatot keresek, mégis azok találnak meg akik vagy már az első randin unalmassá válnak mert sablon "tucat" dumákat nyomnak nekem, vagy olyanok akik alkalmatlanok bármilyen szinten arra, hogy tervezzek velük (céltalan, semmirekellő, vagy épp élettelen emberek)." ez a része problémát fog okozni. Ugyanis a legtöbb ember, legyen az férfi vagy nő, ilyen mint amit leírtál. Nem csak a nők. Én nőként rengeteg ilyen férfival találkozom.

Úgyhogy a kérdésedre a válasz: Nem, nem nehezebb. Ugyanolyan nehéz.

Annyi, hogy én még fiatal vagyok, most végzem az egyetemet, ezért még nem égető a probléma, de látom, hogy pár éven belül, mikor már nőként nagyon igénylem majd a komoly párkapcsolatot, hasonló problémákkal fogok találkozni.

Reagálnék arra, hogy megítélni valakit randik alapján... Már kb. 16 évesen volt, hogy egy értelmes és kedves randipartneremből kiábrándultam a második alkalommal, mert rájöttem, hogy neki ahogy esik úgy puffan, minden mindegy. Ilyen emberrel nem lehet tervezni, ha te magad nem vagy ilyen random, improvizatív. Akkor meg tudtok lenni. Azonban engem irritál, ha valakinek nincsenek még csak körvonalazódott tervei rövid- vagy hosszútávra. Minek édelegjek vele, meg hívassam meg magam több randira, ha úgyis tudom, hogy emiatt nem lesz vele békés a kapcsolatom, mert ha most nagyvonalúan legyintek is, később tudom, hogy zavarni fog a dolog.

2016. jan. 8. 16:36
 12/28 anonim ***** válasza:
24%

Nyilvánvalóan többször annyi nőnek van pasija, mint ahány pasinak nője.

Tudod a megcsalásnál is axióma, hogy többször annyi férfi lép félre, mint nő.

2016. jan. 8. 17:10
 13/28 anonim ***** válasza:
30%

Hasonló helyzetben vagyok én is. Bár nincs egzisztenciám, de vannak céljaim, tanulok, stb... Azt látom, hogy a nők többsége céltalan és semmirekellő. Szolgáltatásokat várnak el egy pasitól, ezért cserébe adnak egy szerelemnek tűnő valamit, meg esetleg szexet.

Amióta elkezdtem az ismerkedéssel foglalkozni, azt tapasztalom, hogy még odáig sem igazán jutok el egy nőnél, hogy randi. Persze igyekszem az értelmesebbeket megtalálni. De sokszor már a legegyszerűbb értelmi képességekkel rendelkező nők is annyira fent hordják az orrukat, hogy nem is válaszolnak

2016. jan. 16. 10:23
 14/28 anonim ***** válasza:
48%
9. Szerinte nincs olyan h a ferfiak szerint tokeletes no. Minden ferfinak mas es mast jelent a tokeletes. Ami szamara tokeletes. Szerintem😊
2016. jan. 16. 10:36
 15/28 anonim ***** válasza:
64%

Nálam is ugyanez a helyzet. Kiegyensúlyozott egzisztencia, célorientált élet, sport, kocsi, csinosnak tart a környezetem imádok főzni, szeretem a rendet és elég egyszerűen meg tudom fogalmazni mit szeretnék az élettől vagy aktuálisan a páromtól. (ez alatt jó kommunikációt értek)

Életemben 3 férfi volt. Mielőtt párom megismertem vagy szexkapcsolatra kellettem volna vagy a normálisabb jelölteket elriasztotta a doktori cím, sítudás stb. Hiába mondtam bármit valamiért meg voltak győződve róla, hogy túl kell szárnyalniuk, nekik kell megteremteniük nekem mindent. Nem értettem. Sajnos ez a felfogás mélyen benne van a mai férfiakban pedig együtt kellene felépíteni egy életet. Legalábbis én így gondolom. Viszont nem akarom magam magasztalni sok férfiak számára nem túl vonzó tulajdonságom van. Szerintem alapvetően 2 dolgon múlik a párkeresés; szerencse és türelem. Sok sikert kívánok kérdező, normálisnak tűnsz, nem lesz itt baj.

2016. jan. 31. 21:17
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy. A szavaidból sugárzik a pozitivitás :) Szóval a párod szerencsés ember! ;)
2016. jan. 31. 22:22
 17/28 anonim ***** válasza:
5%

szerintem könnyebb.

folyamatosan csíped fel és dugod a nőket,aztán amelyiknek el bírod viselni a társaságát huzamosabban,tetszik külsőre és hasonló a személyisége érdeklődés mint a tiéd vagy kellően formálható a magad képére azt megtartod,ha pedig elég időt vagy vele megszereted.

kb ennyi.

az pedig hogy te 1 randi után ilyen pökhendi módon jellemzed őket ahogy hogy semmirekellő meg hasonlók,azt sugallja,hogy nem leszel éppen túl sikeres a csajozásban ilyen hozzáállással.

meg generációs probléma bakker?

egy lekezelő majom vagy aki nem bír csajozni,nem pedig generációs probléma van itt.

2016. máj. 29. 01:09
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
Nőkènt 6 évig voltam egyedülálló kisebb pár hetes kapcsolatokkal. Interneten és az életben is ismerkedtem. Egy éve kapcsolatban élek. Társkeresőn ismerkedtünk meg. Nekünk nőknek se könnyű. Van olyan barátnőm aki már fel is adta 8 ève szingli.
2016. jún. 9. 09:57
 19/28 anonim ***** válasza:
Jajj és már jött a fikázó privi. Gratulálok...
2016. jún. 9. 09:59
 20/28 anonim ***** válasza:
47%
Kedves kérdező te lètezel?😃😉😂
2016. jún. 9. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!