Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit gondoltok a narkós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok a narkós lányokról? (nem a lecsúszottakra gondolok)

Figyelt kérdés
Én dolgozom eltartom magam,de ha buli van akkor bizony tolok mindent.Lelki okok is közbejátszanak persze...úgy érzem sokan elítélik ezt az életmódot,illetve félnek,tartanak tőlünk.Viszont narkós férfival nem igazán szeretnék összejönni mert tudom milyenek.Ti mit gondoltok az ilyen lányokról? Elítélitek őket? 24/L
2015. dec. 3. 17:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na jó..figyeljetek attól még ,hogy bulik keretében narkózik,még nem feltétlen lecsúszott..Valakinek az alkohol valakinek az amfetamin.Különben is dolgozik,és eltartja magát.Te vagy az Kata?:D
2015. dec. 3. 17:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Esélytelen, mint mókus az erdőtűzben.
2015. dec. 3. 18:04
 13/16 anonim ***** válasza:
24 vagyok.Egy éve lassan hogy nem narkózok.Ez a lelki okok duma jó ürügy volt nekem is.Mióta clear vagyok elkezdtem értékelni az életet.Megtanultam bár de útáltam azt a szót hogy pótcselekvés de tényleg az.Aki nem él teljes életet annál játszik ez hosszú távon.Jobban elvagyok nélküle.Vannak napok mikor forr utánna a vérem de nem hátra akarok lépni hanem előre.Érdekes a nagy barátaim is lekoptak.Ennyi tartott minket össze, gondolom azóta is kenik engem többet nem érdekel.Van akaraterőm.Neked?
2015. dec. 3. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem, de drogozz csak tovább egész nyugodtan, hogy 30 éves korodra úgy nézz ki, mint egy 50 éves alkesz csöves. (32/F)
2015. dec. 3. 18:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Én ilyen világban nőttem fel,hogy szívták körülöttem.

Ismerős ez is,hogy "csak a bulikban".De ez is a függőséghez vezet idővel.

Buliban ebből jó üzletet is lehet csinálni.Viszel egy kis sütőport és eladod a sok narkós baromnak drogként.

Szóval ismerem a fajtádat.

2015. dec. 3. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Gondolod,nem a függőséghez vezet a "néha"?

2015. dec. 3. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!