Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem neten egy srácot, csak az a gáz hogy messze lakik. Eleinte csak barátok voltunk de később úgymond "járás" lett belőle. Pár hónappal utánna pedig becsajozott, de még mindig állította hogy szeret és ugyanugy beszéltünk telefonon. Próbáltam elfelejteni de nem ment... Nemsokra rá szakitottak a lánnyal, és megint volt köztünk valami. Aztán nállam alakultak úgy a dolgok hogy összejöttem egy sráccal, akivel találkozni is tudtunk és Ő ezen teljesen kiakadt és elmondott mindennek. Az összes barátnőm mondta hogy inkább hagyjam Őt és ne érdekeljen, de nem tudok mit csinálni akkoris csak rá tudok gondolni. Nemtudom hogy mit tegyek. Mostis éppen van valami barátnője, de nem hiszem hogy komoly lesz a kapcsolatuk mert sokszor veszekedtek már. Mindig mikor fentvagyok msn-en rámír...és teljesen összezavarodtam már tőle. Tudom hogy gázos ez a netes kapcsolat és hogy semmi értelme. Tényleg nemtudom mit csináljak. L/14
2010. márc. 21. 20:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, a netes kapcsolatoknak semmi értelme, az nem járás. Hagyd rá, 14 éves vagy, ezek múló érzelmek, el fog múlni.
2010. márc. 21. 20:54
 2/19 anonim ***** válasza:
BP-i vagy? ha igen akkor nagyon egyszerű pasit találnod!!
2010. márc. 21. 21:17
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen bp-i. :)
2010. márc. 21. 21:19
 4/19 anonim ***** válasza:
ma 21:17 vagyok: írsz egy privit? (csak mert én nem tudok neked) Én is BP-i vagyok 15/f
2010. márc. 21. 21:30
 5/19 anonim ***** válasza:

Hány mérföldre lakik?

Verszta ki a fejedből.

2010. márc. 21. 22:03
 6/19 A kérdező kommentje:
hát olyan durva másfél órányira
2010. márc. 22. 15:08
 7/19 anonim ***** válasza:

nah... a Srác is tuti szeret:) énse tudtam 1-2 hónapig elfelejteni azt a csajt, akit szerettem: és megcsalt" :(...

mjuk... azóra eltelt kis idö.. demég mindig "szeretem"... állitolag ö is.. de már nemis beszélünk szinte meg semmi.. nah szal aza lényeg hogy ha szereted a srácot akkor járj vele tovább vagy nemtomm most mivan xD.... ha azzta másikat szereted akk azzal jársz.. amelyiket jobban :).. és sztem ne hallgass másokra h mitmondanak ez csaka te döntésed.. igen.. Rám se kell hallgatni:) csak "tanácsokat adok" 14/f

Tomi

2010. márc. 23. 19:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből a kapcsolatból nem lesz komoly dolog. Fiatalok vagytok még hozzá, hogy ilyen nagy távolságot megtegyetek egymásért. Hamarosan rájössz, hogy a közeledben is lakik olyan srác aki nagyon kedves, hozzád illik és napi szinten tudtok találkozni.
2010. márc. 23. 19:36
 9/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket :( (L)
2010. márc. 23. 19:46
 10/19 anonim ***** válasza:
19:35 wook..xD Jó lehet vana közelbe is olyan gyerek akivel tudtok mindig találkozni meg minden:) de akimég nem probálta ki h olyan csajjal jár aki messzebb van az nemtudja h az mennyivel jobb:) igen ritkán taliztok.. (mjuk én hetente 3x taliztam a volt csajommal aki messze lakott) xD de az sokkaljobb mert akkor jobban örülünk egymásnak:) és nem azzal telik el az egésznap h "hova menjünk " "mit csináljunk" meg ilyenek:)
2010. márc. 23. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!