Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Természetes, hogy rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes, hogy rajtam kívül mást is szépnek lát és el is mondja nekem?

Figyelt kérdés

Amúgy sincs túl nagy önbizalmam, emiatt féltékeny típus is vagyok.

Úgy érzem alakulóban van valami egy pasival aki csak részben kollégám.

Az egyik nap azt mondta, hogy - én vagyok a legjobb a legjobb dolog itt a munkahelyen és miattam érdemes bejönni -, majd hozzátette, hogy "de vannak jó dolgok ezen és ezen a részlegen is".

Nekem az utolsó mondatával van bajom.

Lehet hogy félreértem őt és nem akar tőlem semmit, de a viselkedéséből úgy érzem hogy igen. Ott volt egy másik pasi is aki előtt ezeket mondta nekem.

Ti mit szóltatok volna hozzá?

2015. dec. 1. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Az nem zavar, hogy "dolog" vagy, de az igen, hogy rajtad kívül mások is bejönnek neki?

Hogy reagáltam volna? Sehogy. Örülök neki, hogy örömet szereztem...

2015. dec. 1. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de azért ez így nem valami bíztató... Most vagy nem akarta túl egyértelműen a tudtodra adni, hogy szeretne tőled valamit, ezért jött ezzel a szöveggel, hogy nehogy azt hidd, csak te vagy neki az egyetlen, akire gondol. Vagy pedig a rosszabbik eset igaz, és te is csak egy vagy a "sok jó" közül. Vagyis magyarul tetszel neki, viszont csak megd.gna, mint ahogy mást is még onnan.
2015. dec. 1. 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:

A viselkedéséből és amiket mondd nekem teljesen az jön le hogy belém esett. De ezt a mondatát nem értettem én sem.

Konkrétan soha nem mondta ki hogy mit akar, akar-e valamit, odáig van értem vagy bármi.

Azzal hogy azt mondta rám hogy "dolog" nincs bajom, mert tudom hogy nem úgy értette hogy én vagyok a legjobb csaj itt (mondhatta volna azt is), hanem a legjobb "történés", "dolog" itt.. Pár másodperc után hozzátette hogy -de vannak jó dolgok (jó csajok) ezen és ezen a részlegen is-. Egy másik férfi kollégám, akinek tetszek ott volt amikor ezt mondta és a mondat végét már elhülyéskedték és együtt fejezték be.

2015. dec. 1. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a kis műsor a kollégájának szólt, előtte játszotta az agyát. Nyilván tetszel neki, de komoly akkor lesz ha eléd áll azzal, hogy járni akar veled. Addig csak hülyít, ezt ne vedd komolyan.
2015. dec. 1. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!