Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval aki öntörvényű és magának való?

Figyelt kérdés
Külsőre sok lánynak bejövök, viszont eléggé magamnak való vagyok, ezt már sokan mondták nekem, illetve azt is, h öntörvényű. Am. sztem ez abban nyilvánul meg, h nem állok be a sorba, és nem csinálom ész nélkül azt amit a sok birka ember, hanem a saját szabályaim szerint élek, nekem senki nem mondhatja meg, h mit csináljak, de egyébkén én se mondom meg senkinek, h mit csináljon, egy párkapcsolatban az egyenlőség lenne a cél. Alapvetően békés, nyugodt ember vagyok, aki még a légynek se tudna ártani, és ok nélkül senkibe nem kötök bele, viszont ha valaki bármilyen formában ártani mer nekem, annak a dupláját adom vissza, hogy jól gondolja meg, ha még egyszer ujjat akar húzni velem. Magamnak való meg azért vagyok, mert túlságosan őszinte vagyok, és ez nem mindenkinek jön be, én szeretem tisztán látni a dolgokat, és nem alakítok ki felszínes kapcsolatokat.

2015. nov. 29. 10:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő se akar korlátozni ( olvastam, hogy mit írtál, de ilyenekből szokott lenni a vita, hogy pl ő nem jár el és zavarja ha én igen stb)
2015. nov. 29. 11:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Engem ugyan nem zavar az ilyesmi. Sosem voltam féltékeny.
2015. nov. 29. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
igen
2015. nov. 29. 11:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Manapság már az is baj ha nem páva vagy 80-as IQ-val.
2015. nov. 29. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál, az nálam lehet pozitív és negatív is, lényeg, hogy hogy érted, milyen konkrét példát tudnál hozni. Pl. vannak olyan szabályok, amikkel egyetértek, hogy a társadalom működéséhez elengedhetetlenek - ha valaki ezeket tiporja lábbal, az nekem nem szimpatikus (pl. hogy vki ne öljön, a hátrányosabb helyzetűbe ne rúgjon bele, hogy vki belép egy klubba, szervezetbe, közösségbe, aztán az ottani vezető szabályait telibeszarja... akkor nem kötelező ott lenni, menjen el...). De vannak olyan társadalmi tendenciák, amikre én is nézek, hogy hú, a birkák, egy önálló gondolatuk nincs, csak követik a trendeket. Szóval nálam tényleg attól függ, milyen szabály az, amit az illető nem akar betartani.

Őszinteség-témakör szintén. Manapság, amikor vki elkezdi magáról mondani, hogy őszinte, akkor én mindig megnézem, hogy mit ért alatta... mert sokan összekeverik az őszinteséget azzal, hogy kérés nélkül, paraszt módon beszóljunk mindenkinek. Utóbbit utálom, előbbit tisztelem - ha vki őszinte akkor, amikor kíváncsiak a véleményére, vagy ha tényleg bizalmas kapcsolatban talál vmi problémát, amit szerinte meg kell beszélni.

2015. nov. 29. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Te egy ideál vagy:)
2015. nov. 30. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!