Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval aki öntörvényű és magának való?
Amit leírtál, az nálam lehet pozitív és negatív is, lényeg, hogy hogy érted, milyen konkrét példát tudnál hozni. Pl. vannak olyan szabályok, amikkel egyetértek, hogy a társadalom működéséhez elengedhetetlenek - ha valaki ezeket tiporja lábbal, az nekem nem szimpatikus (pl. hogy vki ne öljön, a hátrányosabb helyzetűbe ne rúgjon bele, hogy vki belép egy klubba, szervezetbe, közösségbe, aztán az ottani vezető szabályait telibeszarja... akkor nem kötelező ott lenni, menjen el...). De vannak olyan társadalmi tendenciák, amikre én is nézek, hogy hú, a birkák, egy önálló gondolatuk nincs, csak követik a trendeket. Szóval nálam tényleg attól függ, milyen szabály az, amit az illető nem akar betartani.
Őszinteség-témakör szintén. Manapság, amikor vki elkezdi magáról mondani, hogy őszinte, akkor én mindig megnézem, hogy mit ért alatta... mert sokan összekeverik az őszinteséget azzal, hogy kérés nélkül, paraszt módon beszóljunk mindenkinek. Utóbbit utálom, előbbit tisztelem - ha vki őszinte akkor, amikor kíváncsiak a véleményére, vagy ha tényleg bizalmas kapcsolatban talál vmi problémát, amit szerinte meg kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!