Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szemezés. Vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szemezés. Vélemények?

Figyelt kérdés

Van egy pasi a fősulin, aki hónapokon át észre sem vett engem, de az elmúlt időszakba (kb 2 hét) észrevettem hogy figyel ... meglát, én lehajtom a fejem, és érzem h néz rám, a múltkor viszont egy szórakozó helyen voltunk, kb 2 méterre állt tőlem, ránéztem, őis mélyen a szemembe és kb 5-6 mpig erősen néztünk egymás szemébe :$ utána zavarba jöttem és elfordultam, majd nemmertem már ránézni,csak elvétve, de éreztem h figyel engem ... Jót jelent?

21L

2010. márc. 21. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

kakas

[link]

2010. márc. 21. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:

21 éves főiskolásként tudhatnád már, hogy igen, jót jelent.:)

Tetszel annak a fickónak, szemezz vele többet így kezdeményezni fog, ha mégsem akkor kezdeményezz te.

20f

2010. márc. 21. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:

2faja fiú van, az egyik szemezveled, néha kis mosolyt mellékel, és ha felmérte a helyzetett oda megy dumálni.

A másik pedig "levetköztett a szemével", elképzeli hogy sz*pnád le, és fél oda menni hozzád.Sajna szerintem a fiúk 30% ilyen önbizalom hiányos, recska gép. ^^

2010. márc. 21. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Bejössz neki :)
2010. márc. 21. 17:13
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ebbol csak jo lehet........hajra;)
2010. ápr. 8. 12:14
 6/6 A kérdező kommentje:
jajj, nemtudom, azóta volt még néhány összenézésünk, de nemtörtént semmi, már v 2 hete nemláttama fiut :( iwiwre járkál fel, ismerőseim között van már régebb óta, de ő sem lép... ezekszerint csak nem érdeklem annyira, nem?:(
2010. ápr. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!