Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szórólaposokat könnyű befűzni?
Na szóval mikor megyek például az áruházakban, szoktam látni fiatal lányokat, akik szórólapokat osztogatnak. Na és arra lennék kíváncsi, hogy az jó próbálkozás-e ha úgy csinálom, hogy mikor elfogadom tőle a szórólapot, azt mondom neki: " köszike, a számodat ráírnád a számodat?"
Vagy valami ilyesmit?
Vagy jobb próbálkozás is van ennél?
Így semmiképpen nem lehet általánosítani, hogy a szórólaposokat könnyű lenne befűzni. Azért, mert olyan a munkájuk, hogy emberekkel vannak kapcsolatban, nem hiszem, hogy nagyobb arányban lennének fogékonyak az Általad leírt ismerkedési formára, mint a más foglalkozású nők.
Szerintem is inkább kezdj vele másról beszélgetni - netán arról érdeklődj, ami a szórólapon van - úgyis leveszi, hogy kamu :) és ha Te is tetszel neki, pozitívan reagál. Egyetértek azzal, jó ötlet megkérdezni, miután látsz részéről valami szimpátiát (hajlandó Veled beszélgetni, nem egy szavakkal válaszol, mosolyog, stb.), hogy megvárhatod-e munka után egy kávéra/sütire, akármi. De egyből számot kérni, ez szerintem tolakodás, és a legtöbb lány csak így első szóra nem adná meg egy idegennek.
Hypathia
Szia!
Egy tökéletes kérdés, egy tökéletes válasz! Figyelj.
Megtörtént eset....
Még tavaly jöttem haza suliból, ott ált mellettem egy csaj (de nem én vagyok a főszereplő) egyszercsakk jön egy biciklis, és megáll mellette, hogy kérhetnék én is? A csaj "persze". Elkezdek hosszasan beszélgetni, mindenről dumáltak, és azt tudom, hogy mielött jött volna a buszom, még a számát is elkérte, és a csaj rá is írta a szórólapra, kicsit beszélgettek (pár percig) utána elköszöntek, és ennyi. Nekem meg jött a buszom. Szóval Ne parázz, ha kicsit beszélgetsz vele, és ha bejössz neki, akkor meg fogja adni a számát. De lehet, jobb volna valami internetcímmel kezdeni, de ha nincs jó a telefon is.
Csak beszélgess vele, (min 15 perc). Humorosan, lazán.
Üdv: Tamás
Én szórólapos vagyok, engem konkrétan idegesítenek az ilyen beszólások. Tényleg jobb, ha az illető inkább odajön beszélgetni. Ezt is találtam a neten ezzel kapcsolatban, a szórólaposokat így kiakasztják: [link]
Szerintem ezek után nem csoda, ha egy ilyen mondat csak kiakaszt bennünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!