Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet befűzni egy régi ismerőst?
Figyelj, mint írtad, ő vett fel myvip-re, ez már fél siker. Legalább emlékszik rád! :)
Szerintem próbálj meg írni egy kedves levelet, hogy mi újság feléje, rég hallottál róla, akármi. Lehet, hogy a vitára már nem is "emlékszik"...
Egy próbát mindenképpen megér! Sok sikert! :)
Amúgy meg már az els lpés bejött, de most mit tegyek? :S :
örült e levelemnek, őp is kérdezte hogy mi van velem, írtam én is hogy velem mi van, már el is olvasta a levelet, de nem írt vissza! Remélem nem vágta le hogy mi vanb! Ez esetben mit kell tenni? jó gondolom várni kell1-2 napot, de utána mit?
Megint én! :)
Ne kapkodj. A legtöbb ember nem válaszol azonnal a levélre. Lehet, hogy nem volt ideje, csak látta, hogy írtál neki, elolvasta és majd később válaszol. Az én barátom se válaszolt mindig minden levélre azonnal... :)
Várj néhány napot!
Amúgy ha nem írtál olyat a levélbe, amiből rájöhetne, hogy mit akarnál tőle, akkor nem hiszem, hogy ezért nem írna vissza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!