Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért kérdezte meg, miért érdeklődik ezek után?
Picit hosszú lesz, de remélem elolvassátok.
Pár hónappal ezelőtt a munkatársammal majdnem összejöttünk, jártunk ki, randiztunk stb... de ő aztán már nem akart járni (többéves kapcsolat után volt) szünetet akart. Mondom oké. A csaj volt a kezdeményező, aztán meg mondta h mégse legyen még járás, a sérelmeket fel kell dolgoznia. Teltek a hónapok, aztán szeptember közepén összejött valakivel, de nem sokáig voltak együtt. Most pár napja a fülébe jutott h én egy csajjal ismerkedek, de ez már csak múlt, leráztam. (ő neki ez nem jutott el sztem a fülébe, vagy lehet igen?)... és most tegnap kérdezősködött egész nap hogy szerelmes vagyok-e? meg van-e barátnőm, mert akarja tudni... ezt vajon miért?
most nincs senkije, de ha esély lenne összejönni, akkor én lennék a másodhegedűs, mert ha nincs ló, jó a szamár is.
viszont nagyon bejövünk/bejöttünk egymásnak, külsőre belsőre.
nem tudom mi volt az akadálya h mást választott nem engem, de valahogy mindig megmaradt közöttünk a jókedv és a vonzalom.
Azért nem merek rákérdezni mert félek a csalódástól. Nem volt még barátnőm, ő ezt tudja is, nem tudom ennek lehet-e köze a dologhoz.
Két kérdésem lenne: 1. szerintetek miért kérdezősködik és miért csinálja ezt?
2. mit csinálnátok a helyemben?
egyébként emiatt a lány miatt sokat szenvedtem... mert már kézenfogva jártunk, volt csók is, stb... és mégsem jöttünk 'hivatalosan' össze...
igazából az is egy lehetőség, hogy még tényleg a kapcsolatán őrlődik, és csak valami felszínesebb dologra vágyott, egy laza kalandra, és ezért jött össze kis időre mással.
de akármelyik is, elég instabil és önző. szerintem felejtsd inkább el :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!