Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért kérdezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért kérdezte meg, miért érdeklődik ezek után?

Figyelt kérdés

Picit hosszú lesz, de remélem elolvassátok.

Pár hónappal ezelőtt a munkatársammal majdnem összejöttünk, jártunk ki, randiztunk stb... de ő aztán már nem akart járni (többéves kapcsolat után volt) szünetet akart. Mondom oké. A csaj volt a kezdeményező, aztán meg mondta h mégse legyen még járás, a sérelmeket fel kell dolgoznia. Teltek a hónapok, aztán szeptember közepén összejött valakivel, de nem sokáig voltak együtt. Most pár napja a fülébe jutott h én egy csajjal ismerkedek, de ez már csak múlt, leráztam. (ő neki ez nem jutott el sztem a fülébe, vagy lehet igen?)... és most tegnap kérdezősködött egész nap hogy szerelmes vagyok-e? meg van-e barátnőm, mert akarja tudni... ezt vajon miért?

most nincs senkije, de ha esély lenne összejönni, akkor én lennék a másodhegedűs, mert ha nincs ló, jó a szamár is.

viszont nagyon bejövünk/bejöttünk egymásnak, külsőre belsőre.

nem tudom mi volt az akadálya h mást választott nem engem, de valahogy mindig megmaradt közöttünk a jókedv és a vonzalom.

Azért nem merek rákérdezni mert félek a csalódástól. Nem volt még barátnőm, ő ezt tudja is, nem tudom ennek lehet-e köze a dologhoz.

Két kérdésem lenne: 1. szerintetek miért kérdezősködik és miért csinálja ezt?

2. mit csinálnátok a helyemben?

egyébként emiatt a lány miatt sokat szenvedtem... mert már kézenfogva jártunk, volt csók is, stb... és mégsem jöttünk 'hivatalosan' össze...

2015. nov. 28. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan olyan valaki, hogy nem kellesz neki, de nem bírná elviselni, ha másé lennél. Egy önző nő, akire jobb, ha nem szánsz több időt, maximum 1-2 éjszakát, mert csak magad tennéd tönkre vele.
2015. nov. 28. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:
igen... ez a járás téma odáig ment, hogy mondom már szinte minden klappolt, stb... aztán hoppp.... nekem sok volt mert lánnyal ilyeneket még nem éltem meg (nem az hogy szűz vagyok, stb...) hanem érzelmi téren...
2015. nov. 28. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Játszik veled...ha van eszed,nem hagyod!Neki az tetszene,ha rajonganál érte,és úgy táncolnál,ahogy ő fütyül.Az ilyen emberekkel vigyázni kell,mert csak kihasználnak és lehúznak.Kolléga esetén meg pláne nem szabad belebonyolódni.
2015. nov. 28. 15:09
 4/5 A kérdező kommentje:
egyetértek
2015. nov. 28. 17:46
 5/5 anonim válasza:

igazából az is egy lehetőség, hogy még tényleg a kapcsolatán őrlődik, és csak valami felszínesebb dologra vágyott, egy laza kalandra, és ezért jött össze kis időre mással.

de akármelyik is, elég instabil és önző. szerintem felejtsd inkább el :/

2015. dec. 20. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!