Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhihetem neki, hogy őszintén érdeklődik irántam?
Pár hete beszélgetek egy sráccal az interneten. (egy fórumon ismerkedtünk meg) Naponta akár több órákat is képesek vagyunk beszélgetni.
Én már láttam róla képet, ő még viszont rólam nem. De nem is erőlteti. Elég zárkózott vagyok, neki mégis nagyon sok mindent elmondtam már magamról. Többek között olyan dolgokat is, amiket más eddig nem igazán tolerált. Őt viszont ezek a dolgok egyáltalán nem zavarják.
Ja, és ő is nagyon sok személyes információt oszt meg magáról!
A másik meglepő dolog, hogy hihetetlenül ragaszkodik hozzám, pedig még csak egy képet sem látott rólam. Létezhet ilyen, hogy valóban neten keresztül ennyire megfoghatta a személyiségem?? Mert mindig azzal jön, hogy olyan jó velem beszélgetni és már régóta egy ilyen lányra vágyik, akivel ennyire megérti egymást.
Én ennek nagyon örülök csak nem szeretném, ha csak úgy a levegőbe beszélne...
Szerintetek hihetek neki?
Igen, én is ettől félek, hogy az írásom alapján és abból, amiket mondtam magamról kialakított már rólam egy komplett képet a fejében...
Aztán majd jön a csalódás, hogy nem is úgy nézek ki, ahogy ő azt elgondolta és nem lesz belőle semmi...:S
Szerintetek mit kellene csinálnom? Találkozni nem szeretnék még vele, mert kicsit tartok a kínos randitól...
Igen, majd az lesz, ha felhozza a kép vagy a találkozás témát, akkor majd küldök neki egy képet magamról!
Remélem, hogy nem lesz csalódott, mert eddig nagyon jól alakult minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!