Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác nem érdeklődik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác nem érdeklődik az alapvető dolgaim iránt, akkor nem érdeklem komolyan?

Figyelt kérdés

Még nem beszéltünk túl sokat, két randink volt + facebookon chatelünk. Viszont én már elég sok mindent tudok róla, elmesélte hova jár suliba, milyen szakra, a gyakszijáról is, a családjáról is mesélt, a barátairól is. Nem kérdeztem, csak mondta... Szeret beszélni, én annyira nem, de azért jól esett volna ha rákérdez h én egyáltalán suliba járok v dolgozom, v bármi. Ugyanakkor úgy tűnik, h eléggé érdeklem, mikor teheti, keresi a társaságomat, aranyos udvarias velem. És kerdezgetni is szokott, nem folyton csak ő beszél, de zavar, h ilyen alapvető dolgok nem is érdeklik. Ez azt jelenti, h nem érdeklem komolyabban, csak a "testemet akarja"?

20/L

2014. jún. 26. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

mesélhetsz magadról te is kérdés nélkül.

mért kell mindent külön-külön megkérdeznie?

2014. jún. 26. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet nem mer rákérdezni bizonyos dolgokra, mert fél, hogy nem szeretsz valamiért beszélni azokról a dolgokról.

Mondjuk ezek tényleg alap dolgok lennének, de ha épp elbeszélgettek másról, akkor lehet nem is akarja úgymond megzavarni a témát. Bár lehet kicsit egoista, és ezért beszél úgymond a saját dolgairól, vagy le akar nyűgözni.

2014. jún. 26. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá, hogy találkozna-e veled még személyesen?Ha nem ad konkrét választ,akkor FELEJTŐS.
2014. jún. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!