Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác nem érdeklődik az alapvető dolgaim iránt, akkor nem érdeklem komolyan?
Még nem beszéltünk túl sokat, két randink volt + facebookon chatelünk. Viszont én már elég sok mindent tudok róla, elmesélte hova jár suliba, milyen szakra, a gyakszijáról is, a családjáról is mesélt, a barátairól is. Nem kérdeztem, csak mondta... Szeret beszélni, én annyira nem, de azért jól esett volna ha rákérdez h én egyáltalán suliba járok v dolgozom, v bármi. Ugyanakkor úgy tűnik, h eléggé érdeklem, mikor teheti, keresi a társaságomat, aranyos udvarias velem. És kerdezgetni is szokott, nem folyton csak ő beszél, de zavar, h ilyen alapvető dolgok nem is érdeklik. Ez azt jelenti, h nem érdeklem komolyabban, csak a "testemet akarja"?
20/L
mesélhetsz magadról te is kérdés nélkül.
mért kell mindent külön-külön megkérdeznie?
Lehet nem mer rákérdezni bizonyos dolgokra, mert fél, hogy nem szeretsz valamiért beszélni azokról a dolgokról.
Mondjuk ezek tényleg alap dolgok lennének, de ha épp elbeszélgettek másról, akkor lehet nem is akarja úgymond megzavarni a témát. Bár lehet kicsit egoista, és ezért beszél úgymond a saját dolgairól, vagy le akar nyűgözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!