Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak el randira egy fiút?
Most megy a közös kedvenc filmünk, arra gondoltam, hogy elmehetnénk megnézni együtt. Mit szólsz az ötlethez? :)
Mondjuk egy ilyesmi megtenné. :)
Szia! Most megy a kedvenc filmünk nemsokára a moziban!
Nem nézzük meg együtt?
De h vezessem rá a beszélgetést mert csak fbn beszélünk majd és nem tudom h hozzam fel...
Egyébként 14 es 15 évesek vagyunk.
nem nagyon kell felvezetés, az se jó ha túl nagy ügyet csinálsz belőle
mondjuk: szia, képzeld most fog menni a moziban a kedvenc filmünk 2. része, nem nézzük meg?
Én is azt mondom, hogy nem kell felvezetés...
Ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor nem kell izgulni biztos, hogy azt mondja, hogy "igen" miért mondaná, hogy "nem megyek el" ? Ne izgulj emiatt, úgy is elmegy veled. Így kérdezd meg:
Szia, nincs kedved az egyik nap velem elmenni a(z) <filmnek a neve> és megnézni ezt a filmet?
(Amúgy, a mozi nem jó ismerkedő hely, nem figyeltek egymásra, csak a filmet nézitek, nem beszélgettek stb. jobb lenne, ha egy parkba, vagy ilyen egyszerű helyre hívnád el elsőre, és utána a mozi, de egyébként ez a fiú feladata lenne)
Utolsó nagyon köszönöm de a többieknek is :)
De nem volt rá szükségem mert ma magától elhízott a filmre :)
És mar ismerjük egymást szóval nem kell először parkba menni szerintem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!