Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak el randira 1 18 éves kockát? Milyen randira hívjam el? 17/L
Kb november végétől minden nap egy busszal járunk haza és teljesen belezúgtam! Mindketten a rock/metál zenét szeretjük, mindketen imádjuk az animeket, mangakat, pc/ konzol játékokat...
Előtte volt már komolykapcsolatom is, meg kalandom is, de ő vele komolyan szeretném. Gondolkodtam rajta, h hívjam át magamhoz játszani, de az nem túl személyes? Tippek?
Így mondod neki, hogy "meghívás felkérés érkezett a következőtől: TE MAGAD. Tárgy: Randizás.
"Ahhoz, hogy elérd a 12.-es szintet szükséges ez a küldetés! Szükséges skillek: rockmetál zenék, udvariasság, lovagiasság vagy ami neked kell mittomén meg zseton.
Ha sikerül eléred a 12.-es szintet + szex!
Elfogadod vagy sem?
Kocka ül...ül... "IGNORE" és folytatja a vördofvárkráftot.
#1 nem is rossz, amilyen bolond szerintem be is jönne neki (bár még nem a szex lenne a juttalom :D)
#2 no comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!