Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létszi irjatok már nekem bókolós szövegeket?
Létszi normális szövegeket írjatok ne olyanokat hogy:
pl.: Akarsz gyereket? Nem?? Jó, akkor majd vigyázok... :D
Előre is köszi 20/F
Szerintem ne másoktól kérj bókolós szövegeket, mert mindenkinek az áll jól, ami saját magából fakad! Akkor fog magadért szeretni egy lány, ha a saját szavaiddal mondod el neki, hogy érdekel és tetszik. Így utólag nem érezheti azt, hogy más voltál, amikor megismerkedtetek.
Amúgy: szép a mosolyod, szép a hajad, milyen finom illatod van, stb... Én például nagyon szeretem, ha nem csak a külsőmet dicsérik, hanem mondjuk az intelligenciámat is :).
27/L
Azért abban a 2. válaszolónak igaza van , hogy belülről jöjjön amit mondani akarsz neki, gondolj mélyen rá és mond ki amit érzel tedd össze a szavakat, nem olyan nehéz. Vannak egyszerű bokok amikor dícséred a külsejét meg stb, de a belső sem árt igen.
Úgy hiányzol mint jogobellába a gyümölcsdarabok.
"Ismerek egy lányt aki nagyon hasonlít egy helyre ami nagyon szeretek, kívülről kicsit durva és veszélyes, de ha jobban megnézzük kiderül, hogy egyedülálló és tökéletes szépség, aki egy hanggá nőtt a fejemben amit nem tudok és nem akarok kizárni az életemből. "
Cukor ment a szemedbe?
Nem, miért?
Mert olyan édesen nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!