Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létszi irjatok már nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létszi irjatok már nekem bókolós szövegeket?

Figyelt kérdés

Létszi normális szövegeket írjatok ne olyanokat hogy:

pl.: Akarsz gyereket? Nem?? Jó, akkor majd vigyázok... :D

Előre is köszi 20/F

2010. márc. 21. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
voltál fodrásznál ? Igen . Na és zárva volt?
2010. márc. 21. 13:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a címben a létszí-t légyszínek akartam írni
2010. márc. 21. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne másoktól kérj bókolós szövegeket, mert mindenkinek az áll jól, ami saját magából fakad! Akkor fog magadért szeretni egy lány, ha a saját szavaiddal mondod el neki, hogy érdekel és tetszik. Így utólag nem érezheti azt, hogy más voltál, amikor megismerkedtetek.

Amúgy: szép a mosolyod, szép a hajad, milyen finom illatod van, stb... Én például nagyon szeretem, ha nem csak a külsőmet dicsérik, hanem mondjuk az intelligenciámat is :).

27/L

2010. márc. 21. 13:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a leírt szövegeket bókokat akarom "el lőni" csak ötleteket akarok meríteni :D. De köszi a tippeket mondjuk így hirtelen meg se fordult a fejemben hogy ilyen apróságok is jók lehetnek.
2010. márc. 21. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért abban a 2. válaszolónak igaza van , hogy belülről jöjjön amit mondani akarsz neki, gondolj mélyen rá és mond ki amit érzel tedd össze a szavakat, nem olyan nehéz. Vannak egyszerű bokok amikor dícséred a külsejét meg stb, de a belső sem árt igen.

Úgy hiányzol mint jogobellába a gyümölcsdarabok.

"Ismerek egy lányt aki nagyon hasonlít egy helyre ami nagyon szeretek, kívülről kicsit durva és veszélyes, de ha jobban megnézzük kiderül, hogy egyedülálló és tökéletes szépség, aki egy hanggá nőtt a fejemben amit nem tudok és nem akarok kizárni az életemből. "

2010. márc. 21. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
szia cica van gazdád???:D:D
2010. márc. 21. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
kisütött a nap, szabad e locsolni?
2010. márc. 21. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
45%

Cukor ment a szemedbe?

Nem, miért?

Mert olyan édesen nézel.

2010. márc. 21. 16:47
 9/9 anonim válasza:
Hejj..tetszik a ruhád, de jobban mutatna a fürdőszobám padlóján :3
2014. máj. 2. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!