Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bejelöljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejelöljem?

Figyelt kérdés

Iwiwen rábukkantam egy nagyon helyes srácra. Csakhogy ugye ez nem MyVip, hogy ránézek, aztán ő vagy visszanéz vagy nem.

És ennek folyamán, ha nem jelölöm be, sosem tudja, hogy egyáltalán létezek -e.

Viszont félek, hogy mi lenne a következmény. Egyrészt én úgy gondolom, hogy a fiúnak kell udvarolni a lánynak, na de most ez más.

Ráadásul vajon mit fog szólni???

Szerintetek mi legyen??

18/L

2010. márc. 20. 22:10
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Igen, én is pont így látom a dolgot. Szerintem ez lesz végül... egy esélyt talán megér.....
2010. márc. 20. 22:58
 22/32 LN09 ***** válasza:

22:25 vok

Ez szerintem egyáltalán nem nyomulás. Csak az öregek mondanak ilyet, hogy a pasinak kell lépnie, meg a nő ne mondja hogy bejön neki a pasi.

A mai 18 évesek máshogy gondolkoznak. Ha meg a csávó olyan, hogy nyomulásnak veszi, meg besértődik ezen, akkor már régen rossz. Jobb is ha hagyod.

Nem értem miért kell kerülni a forró kását, és miért nem lehet őszinte vele?

Most ha hazudik neki valamit (krumplis történet), amikor megkérdezi, miért jelölte be, az mitől lesz jobb?

Ha meg egy csepp esze van a csávónak, már a jelöléssel is tudtára adja, hogy miért jelölted be.

Szal kérdező: miért akarnál a zárt ablakon bemászni, ha nyitva az ajtó?

2010. márc. 20. 23:01
 23/32 LN09 ***** válasza:

....folyt.

Ha kidobnak, mindegy hol mentél be. :)

2010. márc. 20. 23:04
 24/32 anonim ***** válasza:
:DÖregek? Nem tudom hány éves lehetsz,bár nem is ez a fontos.Akiben van egy kis nőiesség,az nem fog rámászni valakire,és nyomulni.Igen is az az ő dolguk.Azért mert bejelöli,nem kell odaírni mellé hogy jaj annyira bejössz járunk?Nem hazigságot akar írni,de sztem oylan lejárt és szánalmas mikor valaki ilyet ír egy bejelölés után...Sztem nagyon is jólesz neki az a levél amit valaki írt,hogy nemkell odaírni h bejön neki,de utaljon rá.legyen kedves stb...
2010. márc. 20. 23:06
 25/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is inkább az a típus vagyok, aki jobb szereti, ha a férfi udvarol a nőnek.
2010. márc. 20. 23:14
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Még ha van esetleg vélemény, írjátok le légyszi!
2010. márc. 20. 23:41
 27/32 anonim ***** válasza:
Jéé akkor Te voltál aki most az előbb bejelölt...hát eb@sztad mert nem teccő...Am jelöld be!:D
2010. márc. 21. 00:01
 28/32 anonim válasza:

Kedves kérdező!

írd már meg légyszi, hogy alakult végül!? Mit léptél, és sikerült-e?

Kiváncsi vagyok.

2010. márc. 21. 10:18
 29/32 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ, hogy milyen a fiú, én egyszer csináltam ilyet(mondjuk látásból már ismertem az illetőt élőben is), de nem lett jó vége, ettől még neked lehet működni fog a dolog.

OFF: Fent vagyok myvipen és soha nem értettem miért nézegetnek ismerősök de akkor nekem "visszanéznem" kellett volna?! lol:D

18/L

2010. márc. 21. 11:37
 30/32 A kérdező kommentje:

-00:01 :D

-Oké, mindenképp megírom, mi lett végül, de még adjatok egy kis időt. :D

-És, utolsónak: attól függ, hogy ki az. :D Ha idegen, és már rád nézett máskor is, gondolom nem véletlen. :)

2010. márc. 21. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!