Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bejelöljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejelöljem?

Figyelt kérdés

Iwiwen rábukkantam egy nagyon helyes srácra. Csakhogy ugye ez nem MyVip, hogy ránézek, aztán ő vagy visszanéz vagy nem.

És ennek folyamán, ha nem jelölöm be, sosem tudja, hogy egyáltalán létezek -e.

Viszont félek, hogy mi lenne a következmény. Egyrészt én úgy gondolom, hogy a fiúnak kell udvarolni a lánynak, na de most ez más.

Ráadásul vajon mit fog szólni???

Szerintetek mi legyen??

18/L

2010. márc. 20. 22:10
1 2 3 4
 11/32 LN09 ***** válasza:
100%

A helyedben csak akkor írnék, ha nincs kapcsolatban, különben nyomulásnak, vagy tolakodásnak is veheti.

Bár a legtöbb pasinak még szerintem jól is esik, ha egy csaj nézte ki magának.

Persze fenn áll a veszély, hogy nem jössz be neki, de ha meg se próbálod...

2010. márc. 20. 22:20
 12/32 A kérdező kommentje:

Egyedülálló és a képei is normálisak.

Na igen... de ha megkérdezi, hogy miért jelöltem be, mit mondjak?? :$

(A krumplis szöveg hülyeség. :D:P)

2010. márc. 20. 22:21
 13/32 anonim ***** válasza:
Nincs semmiylen focis sportos bármiylen kép?írni neki h "teis szereted" meg hogy játszik e valahol,vagy akármi:PArrola fiúk szeretnek beszélni:D
2010. márc. 20. 22:23
 14/32 A kérdező kommentje:

Kiírta, hogy milyen sportot szeret, amit én is kedvelek, tényleg, viszont most az milyen, hogy héé sziaa azért jelöltelek be, mert én is imádok ezt sportolni és....

Oké, egy ötletnek nem rossz, mondjuk és tényleg köszi a tippet. :))

2010. márc. 20. 22:25
 15/32 LN09 ***** válasza:
100%

Bejelöléssel egyidőben írsz neki egy hasonló levelet:

"Szia! Ne haragúdj, hogy így ismeretlenül bejelöltelek, de nagyon szimpatikus voltál nekem, és szeretnélek megismerni. Remélem nem haragszol, és visszaigazolsz."...stb, blabla

Egyik csaj ismerősöm így ismerkedett meg jelenlegi pasijával, és már másfél éve együtt vannak. Pedig úgy gondolta, esélye se lesz a pasinál. De szerencsére, vagy szerencsétlenségére én rábeszéltem. :)

2010. márc. 20. 22:25
 16/32 A kérdező kommentje:
22:25 ez nagyon jó ötlet!
2010. márc. 20. 22:29
 17/32 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom..én tuti nem írnék olyat,hogy "szia bejelőltelek mert tetszel"...Egyből nyomulni..miért nem kezdesz el vele beszélgetni,és akkor ugyis kiderül h tetszel e neki...Sokakat megrémít ez az egyből letámadós duma h bejelőlted mert teccik neked..de hát te tudod..hány éves a srác?
2010. márc. 20. 22:31
 18/32 A kérdező kommentje:

Igen, ez igaz.

18 éves.

Na de hogy kezdjek beszélgetést, ha először be kell jelölnöm?? Csak meg kell indokoljam miért.

Meg ha megkérdezi, akkor úgyis írnom kell valamit.

2010. márc. 20. 22:34
 19/32 anonim ***** válasza:
Ez nehéz ügy,mert van aki aranyosnak,kedvesnek tartja ha bejelőölöd és mellékelsz egy levelet mellé,hogy miért tetted,van aki meg egyenesen utálja mikor puncsolnak neki,és nem szereti ha ismeretlenek bejelölik.Szerintem egy próbát kell tenned,mert ha nem írsz neki,akkor meg sem tudod mit válaszolt volna.Írd neki,hogy bár nem ismered de szeretnéd az ismerőseid között tudni őt,és szívesen vennéd ha beszélgethetnétek is,és ,hogy nem akarsz nyomulós lenni,és,hogyha mégsem fogadja el,akkor azsem baj,és bácsánat érte.:)Valami ilyesmit.De sztem azt ne írd bele,hogy azért mert bejön neked...az olyan snassz,...
2010. márc. 20. 22:38
 20/32 anonim ***** válasza:

bocsánat*:D

Ja és a válaszábol,tudni fogod,hogy normális e:)

2010. márc. 20. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!