Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok mit tegyek?
Több mint egy éve szakítottam a barátnőmmel, 2 évig voltunk együtt. Szakítás oka az volt hogy elmúlt a szerelem nála és így egy közös megegyezéssel hagytuk a dolgot sajnos, ő neki utána vagy már a szakítás előtt volt úgy valaki hogy egy csók elcsattant, nem tudom az időrendi sorrendet. De most a napokban beszéltünk és megkérdeztem tőle hogy van e kedve valamikor beszélgetni személyes, belement, abban maradtunk, hogy ő fog keresni. Nem tudom eldönteni, hogy érzek e még iránta valamit vagy sem, nem tudom hogy mit kéne tennem, hogy kicsit újra felkeltsem az érdeklődését irántam. Bár azt gondolom, hogy ha eljön velem, talán még ő is "érez" valamit irántam. De ezt nem tudom biztosra mondani.
Mit kéne tennem? Mit tanácsoltok?
21/F
Ha azt mondta, h o hiv. Ez egy tipikus lerazas. Sajnalom. Nezz ki magadnak mas lanyokat es ismerkedj veluk.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!