Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! Mit tegyek most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban aki fojamatosan kedves velem, nevet bármit is mondok,folyamatosan mosolyog rám,jól elbeszélgetünk mindig, de sulin kívül nem szól hozzám,elkerül,telefont nem veszi fel stb.

Nekem ő tetszik nagyon!(Úgy érzem én is tetszem neki)

Most Mit Tegyek?

U.i.:Hülyék kíméljenek!

2010. márc. 19. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Suliban beszélsz meg vele egy programot délutánra... logikus, nem?
2010. márc. 19. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:

hívd el randira a suliban

ha sulin kívül máshol nem tudod elhívni,szóval marad a suli

bár azt nem értem h pl. nem veszi fel a mobilt,de suliba meg tök jól kijöttök és ahogy leírod szerintem tetszel is neki(vagyis a jelek alapján úgy vettem ki)

szóval szerintem érdemeles lenne lehívnod vhova

:)

2010. márc. 19. 23:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam elhívni de "sosem ér rá".
2010. márc. 19. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez fura, igazából az elhíváson kívül más nekem sem jut eszembe, de ha ezt mindig elutasítja, akkor az elég érdekes. Próbálj meg rányomulni olyan közös osztályprogramokon, ami nem suli, de mégis el kell mennie(pl színház, múzeum, de a legjobb az osztálykirándulás), valahogy ott próbálj meg kicsit kettesben maradni vele. Esetleg ha több napra mentek osztálykirándulásra, és van némi szabadidőtök, amikor mindenki azt csinálhat amit akar, akkor hívd el valami közeli kávézóba/kajáldába. Akkor már nem mondhatja, hogy nem ér rá, így ha akkor is elutasít, akkor tuti, hogy valójában nem jössz be neki, csak nem értem, hogy akkor egyébként miért viselkedik veled úgy. Na mind1, azért sok sikert.
2010. márc. 19. 23:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Osztálykiránduláson Pestre megyünk és Kaposfőiek vagyunk...Tehát a nap nagyrészét Buszon töltjük.

Színház meg Mozi nálunk meg csak 2 hónap múlva lesz valamikor...

2010. márc. 20. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Türelem, várd ki azt a 2 hónapot, jobbat nem tudok.
2010. márc. 20. 00:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem akarok kiábrándító lenni, de a kedvesség még nem feltétlenül jelent valamit. Én is kedves vagyok mindenkivel, főleg aki szimpi, mert miért ne legyek.. És szeretek beszélgetni is bárkivel bármiről (többnyire). Volt is már, hogy némely fiú félreértette és többet gondolt bele a kedevsségbe.. Lehet, hogy a csaj mindenkivel ilyen. A telefont meg azért nem veszi fel, és "nem ér rá soha", mert nem akar többet annál minthogy néha vidáman elbeszélgessetek a sulibüfében a biosztanárról.

Azért remélem, nem keseredtél el.. Nem biztos, hogy nekem van igazam, de vedd figyelembe ezt az opciót is.

2010. márc. 20. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Legutóbbival egyetértek...

Sok lány szeret igy elbeszélgetni, mosolyogni, de csak ennyi..

Annyival kiegésziteném, ha suliban mégis máshogy is közeledne, de azon kivül nem, hogy:

Nem lehetséges, hogy barátja van a sulin kivül? Hm? És ezért nem ér rá sosem?

Mit tegyél? Próbálj meg a suliban közel kerülni hozzá, amennyire csak engedi... majdcsak kiderül, hogy mit akar tőled...

2010. márc. 20. 01:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!