Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány egyszer megőrül értem, néha meg leszar, hová tegyem ezt?
Figyelt kérdés
buliban meglát, odajön hozzám: "nahát itt még nem is láttalak, fogsz még ide járni? "
máskor, nagyon ritkán szimplán leszar. Ez mi lehet?
2015. nov. 15. 03:50
1/6 anonim válasza:
Tetszel neki, de még szeretné válogatni.
2/6 anonim válasza:
Játszik veled, nem akar semmit tőled.
3/6 anonim válasza:
Semmit nem akar, csak épp jó kedve volt. Ezért úgymond örült, de másnak is így örült volna. De ez nekem nem tűnik úgy, hogy megőrül érted csak mert azt mondja "nahát itt még nem láttalak..."
4/6 A kérdező kommentje:
... meg csillogó szemekkel néz, meg ölelget, meg belemászik az arcomba :)
2015. nov. 15. 14:25
5/6 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg tőle. Mivel lány vagyok és én is voltam tini ismerem ezt. Tehát HA magamból indulok ki nem akar semmi komolyat, élvezi a rajongók legyeskedését. Majd kinövi. Akiért komolyan oda lesz, az egyértelmű is lesz. ;)
6/6 Kkicsii válasza:
Nem biztos magában a lány. Ha tetszik neked, akkor adj neki egy kis bátorítást és észre fogod venni, hogy szimplán kedvel, mert szimpatikus vagy neki, vagy komolyabb dologban is gondolkodik:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!