Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a buszon aki nagyon tetszik nekem. Hogyan szólítsam le? (bővebben lent)
Minden kedden látom a lányt a buszon és egy helyen is szállunk le.
Segítséget szeretnék tőletek kérni, hogy hogyan teremtsek kapcsolatot vele?!!
A válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm.
A hülyeségektől kíméljetek légyszi!
17/f
"helló, szimpatikus vagy, van kedved beszélgetni?"
a legegyszerűbb, legőszintébb, legjobb leszólítós duma amit valaha is mondtak nekem... nem kell túlzásba vinni, ha odamész hozzá, úgyis tudja hogy tetszik neked. csak össze kell szedni magad, biztos örülni fog. hopp, hajrá ifjonc ;)
18:12 ! ha úgy szólítanak le hogy 'jó a segged kő kóla?' vagy hasonló szarral, akkor zavarna.
de ha néz rám , meg közeledik meg mosolyog meg minden, aztán ráveszi amgát és odajön, feltéve ha szimpinek találom, akkor nem zavarna :)
1.Kérd meg egy kedves ismerősödet, hogy a kedvedért játsszon el egy rámenős részeg csövest, aki molesztálni akarja a csajt, mire te menj oda és erélyesen: "Már bocsánat, de takarodjon és hagyja békén ezt a fiatal lányt!" És ezzel a lendülettel húzz is be neki egyet, és kérdezd meg a lánytól, h nem esett-e baja. Valamint add meg neki a számodat, hogy ha máskor is molesztálnák, azon hívhat...
2."Szia! Ne haragudj, tudom, hogy hülyén hangzik, és csak két percet kérnék: de egy önbizalomnövelő személyiségépítő tréningre járok, ahol az a feladat, hogy az ellenkező nem egy számunkra vonzó tagját leszólítsuk az utcán, és kérjünk el naponta legalább egy telefonszámot. Ha akarod, az is elég lenne, ha egy kitalált számot adnál meg, nekem csak az lenne a lényeg, hogy a feladat miatt elmondhassam, hogy megcsináltam."
Ezt, ha lesz egyszer elég bátorságom, kipróbálom:D
3. Lőj le mindenkit a buszon és: "Na és mit keres egy ilyen csinos lány egyedül egy ilyen veszélyes helyen?"
4. SZIA! DUGUNK?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!